Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Not so Happily Ever After...


για την Kim Kardashian, που σήμερα το πρωί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου (αντίγραφο του οπίου μπορείς να βρεις εδώ, http://tmz.vo.llnwd.net/o28/newsdesk/tmz_documents/1031_kim.pdf ) από τον μόλις 72 ημερών σύζυγο της. Τον Αύγουστο σας είχε πει η Atha για τον βασιλικού μεγέθους γάμο της socialite και του μπασκετμπολίστα. 


Η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η reality star, αναγράφει το γνωστό σε όλους πλέον, “irreconcilable differences". Η Kim είχε κάνει ήδη δύο solo εμφανίσεις στην NYC δείχνοντας λυπημένη, παρόλο που έλεγε ότι είναι καλά. Το διαζύγιο επιβεβαίωσε πρώτος ο παραγωγός του Keeping Up with The Kardashians, Ryan Secrest, μέσα από το προσωπικό του twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά, 

"Yes @kimkardashian is filing for divorce this morning. I touched base with her, getting a statement in just a few mins.

Κανένας, μέχρι στιγμής, δεν έχει πάρει θέση από την οικογένεια Jenner/Kardahsian για το διαζύγιο στα προσωπικά τους twitter. Από την ώρα όμως που ξέσπασε η είδηση στο twitter, έφτασε σιγά-σιγά στα top 10 Trending Topics το hashtag  #ThingsLongerThanKimsMarriage. Και μέσα στο hashtag αυτό, παίρνει την μπάλα και άλλους διάσημους όπως το trainwreck  Lindsay Lohan, η Rebecca Black, η ίδια η μάνα της Kim, Kriss Jenner ακόμη ακόμη και ο Lord Voldemord. Τσέκαρε το link και δεν θα χάσεις ( https://twitter.com/#!/search/%23ThingsLongerThanKimsMarriage ). Θα σας ενημερώσω όταν μάθω περισσότερα, γιατί ξέρω ότι καίγεστε να μάθετε καλέ τι έγινε με τα παιδιά!


xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver