Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Το αγόρι της ημέρας...

Καινούρια στήλη, καθημερινή θέλω να σου αναφέρω, και μόνο για σένα αγαπητή αναγνώστρια. Μπήκαν τα κρύα, και είτε έχεις είτε δεν έχεις κάποιον να σε ζεστάνει, έρχομαι εγώ να σου δώσω τη λύση βρε. Εντάξει τα δικά μου γούστα μπορεί να μην συμπίπτουν με τα δικά σου, αλλά έχεις τη δυνατότητα να με ενημερώσεις και εγώ πολύ απλά να σου παραχωρήσω τη δόση σου.

Για σήμερα σου έχω ένα μελαχρινό αγόρι, που ακόμα δεν το ξέρουν πολλές. Και θα με ευχαριστήσεις σε κανα χρόνο, όταν στις αίθουσες θα γίνεται πανδαιμόνιο, όταν όλες θα τρέχουν να δυν τον καινούριο Superman. Η Warner ανακοίνωσε ότι τον ρόλο του Superman κέρδισε ο 28χρονος Henry Cavill. Ο Βρετανός ηθοποιός είναι γνωστός από το τηλεοπτικό Tudors, ενώ θα τον δούμε ως Θησέα στο κινηματογραφικό "Immortals", ένα ακόμη ταξίδι στην ελληνική μυθολογία. Ο νέος Superman θα βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2012. Enjoy...










Οι τρεις τελευταίες φωτογραφίες, είναι από τα γυρίσματα της καινούριας ταινίας Superman. Και όχι κοπελιά, δεν έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις θέσεων στα Ster Cinemas ακόμα!! 


xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver