Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Sex-έρευνες!


Ξέρω, είναι πρωί ακόμα, και πιθανόν να μην έχεις πιει καφέ ακόμα, αλλά βρε κουτό, έτσι θα ξεκινήσει δυναμικά η μέρα σου. Άσε που μπορεί να σου δώσω ιδέες για το βράδυ σου. Ψάχνοντας για καμιά ενδιαφέρουσα ιστορία να σου πω, που λες, έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι έρευνες για το sex. Αποφάσισα λοιπόν να ενημερώσω και εσένα. Πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις.


Το...spanking κάνει καλό στις σχέσεις.
Μπορεί για μερικούς από εμάς το... "ξύλο" κατά τη διάρκεια του sex να μας φαίνεται και ανορθόδοξο, αλλά σύμφωνα με μια νέα μελέτη, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στον/στην σύντροφο μας. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άντρες και οι γυναίκες που έκανα πιο "βίαιο" και σαδομαζοχιστικό sex, αφού τελείωναν την πράξη, το στρες τους ανέβαινε αλλά ύστερα από λίγο ερχόταν στα κανονικά επίπεδα. Ειδικότερα οι γυναίκες είχαν αυξημένη την ποσότητα της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια του S&M sex. Τα περισσότερα ζευγάρια, όμως, δήλωσαν ότι μετά από την ερωτική πράξη, ένιωθαν πιο δεμένοι με τους συντρόφους τους.

Οι σπουδαστές μαθηματικών είναι πιο πιθανόν να είναι... παρθένοι.
Μια νέα μελέτη θέλησε να διαπιστώσει ποίοι φοιτητές κάνουν λιγότερο sex. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, εκείνοι που σπουδάζουν μαθηματικά, χημεία και πολιτικές επιστήμες έχουν λιγότερες πιθανότητες να απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή. Επιπλέον, είναι πιθανότερο να είναι ακόμα παρθένοι!

Αντιθέτως, εκείνοι που ασχολούνται με την τέχνη και την ανθρωπολογία είναι πιο πιθανό να δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο sex. Επίσης, η ίδια έρευνα έδειξε ότι μόλις το ένα τρίτο των σπουδαστών ψυχολόγων κάνουν συχνάsex, ενώ εκείνοι που ασχολούνται με την τεχνολογία και τα computer έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην είναι παρθένοι σε σχέση με τους οικονομολόγους.

Τα παιδιά μειώνουν την ευτυχία του γάμου.
Σύμφωνα με την νέα έρευνα, τα ζευγάρια που συζούν για καιρό μαζί πριν παντρευτούν, βιώνουν περισσότερα προβλήματα μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, σε σχέση με όσους ζουν χωριστά πριν το γάμο. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν τα ζευγάρια -κυρίως με υψηλότερο μέσο εισοδήματος, που είναι για περισσότερο καιρό παντρεμένοι- που δηλώνουν ότι η σχέση τους έγινε καλύτερη και πιο δυνατή μετά τη γέννηση ενός παιδιού.

Γιατί οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον για sex;
Μια έρευνα έδειξε ότι το 15% των αντρών μεταξύ 18 και59 ετών, δεν έχουν πολύ διάθεση για sex. Αυτό το ποσοστό είναι σχεδόν το διπλάσιο με το αντίστοιχο που ίσχυε πριν 10 χρόνια. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι, μεγάλο ρόλο παίζει η αλλαγή του ρόλου της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.

Οι άντρες ενθουσιάζονται με το πρότυπο της σύγχρονης, δυναμικής γυναίκας που ξέρει τι θέλει από την ερωτική της ζωή. Εκτός αυτού, βομβαρδίζονται καθημερινά με εικόνες ερωτικού περιεχομένου από το Internet και τα περιοδικά και ως αποτέλεσμα έχουν σαν πρότυπο μια "φανταστική" γυναίκα.

Επίσης, ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι σε κάποια σπίτια, τα περισσότερα χρήματα τα φέρνει η γυναίκα. Αυτί "κατασπαράζει" την αντρική αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με τις υπερβολικές ώρες δουλειάς, πολλοί χάνουν το ενδιαφέρον τους για το sex.

Ο δρόμος προς την ευτυχία.
Θέλετε να μάθετε πως θα βρείτε την ευτυχία; Ρωτήστε έναν ξένο! Αυτό υποστηρίζει νέα έρευνα του Τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Harvard των ΗΠΑ, η οποία δείχνει ότι η εμπειρία ενός άλλου προσώπου είναι συχνά πιο χρήσιμη για τη ζωή μας (παρόλο που δεν το παραδεχόμαστε), παρά οι δικές μας εικασίες και εκτιμήσεις.

Προηγούμενες έρευνες στην ψυχολογία, έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να προβλέψουν αν και πόσο θα τους αρέσει κάτι, με συνέπεια να παίρνουν συχνά λανθασμένες αποφάσεις. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, αποδείχτηκε ότι όταν οι άνθρωποι εμπιστεύονται τις γνώμες και πληροφορίες που τους μεταφέρουν όσοι ήδη είχαν τη σχετική εμπειρία, κάνουν πολύ πιο ακριβείς προβλέψεις και παίρνουν πιο σωστές αποφάσεις.

xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver