Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τι να περιμένεις τον Οκτώβριο - Ζώδια 2011



Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις τον Οκτώβριο. 


Κριός (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)
Τα πάντα κινούνται γύρω από τον ερωτικό τομέα αυτόν το µήνα και θα παρατηρήσεις πως έχεις αρκετές κατακτήσεις. Το θέµα όµως είναι µε ποιον τρόπο θα τιθασεύσεις την τάση σου να παίζεις αρχηγικό ρόλο στη σχέση και να προσπαθείς να προλάβεις το σύντροφό σου από το να αναλάβει πρωτοβουλία. Η Πανσέληνος στις 12 είναι σηµαντική ώστε να αλλάξεις αυτό τον τρόπο προσέγγισης.

Tαύρος (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 19 ΜΑΪΟΥ)
Ο μήνας ξεκινά με αρκετή κούραση, αφού θα πρέπει να υπομείνεις την καθημερινότητα σε συνδυασµό µε την ανάγκη σου για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνικότητα. Αν δεν φτάσεις στα όρια της υπερκόπωσης στην Πανσέληνο της 12ης, τότε θα έχεις το κουράγιο να κάνεις επιλογές και να λάβεις αποφάσεις που θα σε ακολουθούν για αρκετό καιρό στη ζωή σου. Το θέµα είναι να κάνεις σωστό ξεσκαρτάρισµα.

Δίδυμοι (20 ΜΑΪΟΥ - 20 ΙΟΥΝΙΟΥ )
Τον τελευταίο καιρό έχεις το μυαλό σου σε ένα πρόσωπο ή μια ασχολία,αφού νιώθεις πως έτσι ξαναγεννιέσαι. Το θέµα όµως είναι πως µάλλον ξέχασες κάποιους άλλους ανθρώπους και καταστάσεις. Ακόµα και αν σώζεις τις µικρές παρεξηγήσεις, έχει έρθει η ώρα να βάλεις και πάλι πρόγραµµα στη ζωή σου.

Καρκίνος (21 ΙΟΥΝΙΟΥ - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ)
Έχεις ρίξει σχεδόν όλο σου το εν­διαφέρον γύρω από τον τομέα σπίτι
-οικογένεια, αφού θέλεις να δηµιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας και αρµονίας, στο οποίο θα αισθάνεσαι πως δεν απειλείσαι από τίποτα, µε αποτέλεσµα να υπάρχει πιθανότητα να δηµιουργηθούν προβλήµατα στον επαγγελµατικό τοµέα. Μη φοβάσαι όµως να εκφραστείς ελεύθερα, αφού αυτή την εποχή θέλεις να ξεφύγεις από ανθρώπους και καταστάσεις.

Λέων (22 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
Με τον Άρη να σου ανάβει φωτιές, δεν είναι τυχαίο που η γλώσσα σου τσακίζει κόκαλα. Αισθάνεσαι πως αυτό που λες είναι νόµος, κάτι που είναι φυσικό να δηµιουργήσει κόντρες µε άτοµα του περιβάλλοντός σου. Αν δεν θέλεις να χάσεις σηµαντικά άτοµα από κοντά σου, ρίξε τους τόνους και διατήρησε την ισορροπία ανάµεσα στην προσωπική φιλοδοξία και την οµαδική προσπάθεια.

Παρθένος (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ -  21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)
Αυτόν το μήνα καλό θα ήταν να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου, ώστε να αισθανθείς πιο άνετα απέναντι στις υποχρεώσεις σου.Απόφυγε να κάνεις κινήσεις εντυπωσιασµού, να ανοίγεσαι σε µέρη που δεν γνωρίζεις και να εµπλέκεσαι σε σχέσεις µε άτοµα που φαντάζουν προβληµατικά. Το ζητούµενο είναι να βάλεις τις σκέψεις σου σε µια σειρά, κάτι που θα γίνει στο τέλος του µήνα.

Ζυγός (22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)
Ένας μήνας κομβικής σημασίας είναι μπροστά σου, αφού απαιτούνται αλλαγές σε όλο το φάσµα των σχέσεών σου. Το πρώτο δεκαήµερο καλό θα ήταν να εκµεταλλευτείς γνωριµίες µε άτοµα που έχουν να σου προσφέρουν ερωτικές ή επαγγελµατικές συγκινήσεις και να συµµετέχεις σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες. Προς το τέλος του µήνα φρόντισε να διασφαλίσεις τις οικονοµικές σου απολαβές, γιατί το δέλεαρ για έξοδα είναι µεγάλο.

Τip: Η Πανσέληνος στις 12 σε βάζει µπροστά στο ερώτηµα: Πόσο επαρκής αισθάνοµαι απέναντι στο σύντροφο και τη σχέση µας, το συνεργάτη και την εργασία µου, τους φίλους και το ρόλο µου στη ζωή τους; Θα αναγκαστείς να αποµακρυνθείς από άτοµα και καταστάσεις που δεν προσφέρουν πλέον τίποτα, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.

Σκορπιός (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)
Δεν είναι πως δεν σου αρέσει να δρας στο σκοτάδι, αλλά αυτό το πρώτο µισό του µήνα µπορεί να σε εξουθενώσει, αφού από τη µία πλευρά φλέγεσαι να είσαι εξωστρεφής και από την άλλη έχεις τις γνωστές εµµονές παρακολούθησης της ζωής σου από άλλους. Μετά την Πανσέληνο στις 12, όµως, δεν σε κρατά τίποτα στο παρασκήνιο. Φώτα, κάµερες, βγαίνεις!

Τοξότης (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
Πιθανότατα θα βρεις την ευκαιρία αυτόν το μήνα να κάνεις κάποια ταξιδάκια ή να σπάσεις τη µονοτονία της καθηµερινότητας µε διάβασµα και σινεµά.  Θα µπορούσες επίσης να κάνεις νέους φίλους, να ξεκινήσεις χορό, τραγούδι ή και σεµινάρια µαγειρικής. Δεν θα διαφωνήσουµε. Θα µας εκµυστηρευτείς όµως ποιο φάντασµα προσπαθείς να αποφύγεις;

Αιγόκερως (21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)
Ο μήνας ξεκινά με προβληματισμό γύρω από τη σχέση σου, αφού έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά, βάζοντας τα ερωτικά σε δεύτερη µοίρα. Ίσως, πάλι, να σκέφτεσαι εκ νέου σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για τη σχέση σου και να κάνεις ένα ή περισσότερα βήµατα πίσω. Η λύση ονοµάζεται κοινωνικότητα, που θα µπορούσε να λειτουργήσει ως ψυχοθεραπεία.

Υδροχόος (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)
Οι επιλογές σου είναι δύο αυτόν το μήνα: α) να αντιµετωπίσεις τα προβλήµατα στη σχέση και στο σπίτι σου µε στόχο να µπουν τα πράγµατα σε µια σειρά, κάτι που προϋποθέτει κόπο, ή β) να ταξιδέψεις µακριά απ’ όλους και όλα ή να εστιάσεις στις σπουδές σου αδιαφορώντας για ό,τι γίνεται γύρω σου. Αργά ή γρήγορα όµως, θα χρειαστεί να πάρεις θέση.

Ιχθύες (18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)
Στο ξεκίνημα του μήνα θα πρέπει να λύσεις θέματα που αφορούν κοινές ερωτικές και οικονοµικές επενδύσεις. Ο σύντροφος ή ο συνεργάτης απαιτεί τη δίκαιη συµµετοχή του, κι εσύ αισθάνεσαι πως χάνεις κοµµάτια προσωπικής έκφρασης, αφού στην τσέπη µπαίνουν δύο χέρια και στο κρεβάτι δύο σώµατα. Αν ζορίζεσαι, υπάρχει πάντα η πιθανότητα εξέγερσης και διάλυσης της συµφωνίας στο τέλος του µήνα.


xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver