Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Anne Hathaway vs Catwoman, σημειώσατε διπλό.



Άλλαξε τρόπο ζωής η Anne Hathaway για τις ανάγκες του νέου της ρόλου Catwoman στην ταινία The Dark Knight Rises.

«Έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου για να χωρέσω στο κοστούμι. Χρειάζεται μεγάλο κίνητρο για να κάνεις τόση προσπάθεια. Έχω στερηθεί αρκετά και ήδη σκέφτομαι την στιγμή που θα τελειώσουν τα γυρίσματα και θα ξεκινήσω πάλι τις κραιπάλες. Κάνω βαράκια και σκέφτομαι: Τούρτα! Κρασί! Σπρέι μαυρίσματος!» είπε η ηθοποιός, κάνοντας αναφορά και στην ταινία The Devil Wears Prada, στην οποία έμαθε να τρέχει με τακούνια, κάτι που θα την βοηθήσει και στο νέο της ρόλο.

Καλή μου Anne,

το Devil Wears Prada, ήταν πραγματικά μια ταινία που ήσουν καταπληκτική και είχε ένα κάποιο κύρος. Όταν όμως μας ξεφούρνισες, ότι στην τελευταία απόπειρα του Christopher Nolan να φέρει στη ζωή τον Σκοτεινό Ιππότη, θα έχεις το ρόλο της Catwoman, κατά κόσμο Selina Kyle, ένα πλάκωμα στην καρδούλα μας το νιώσαμε είναι η αλήθεια. Πόσο μάλλον, όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες σου in action. 

Όταν ξεκινάς την καριέρα σου με ταινίες που έχουν τίτλο "Princess Diaries", όσο και να το αλλάξεις, όσα δράματα και να κάνεις, δεν μπορείς εύκολα να ξεκολλήσεις από πάνω σου την ταμπέλα του romaνtic comedy κοριτσιού. Πράγμα που σημαίνει, ότι τα δερμάτινα που φόρεσε η Michelle Pfeiffer επάξια και αργότερα η Halle Berry, με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως, δεν μπορείς να τα φορέσεις και να τα αναδείξεις. 


Ναι το ξέρω βγάζω κακίες, αλλά πες μου εσύ αγαπητέ αναγνώστη, έχω άδικο; Δηλαδή εσένα σου γεμίζει το μάτι ως Catwoman; Η ασπρίλα η ίδια και εκείνο το έντονο κόκκινο κραγιόν; Το κοριτσάκι που έκανε φούρλες με τα φουσκωτά φορεματάκια; Δεν λέω, η Anne είναι πολύ καλή ηθοποιός, αλλά την περιπέτεια δεν νομίζω να την έχει στο αίμα της. Μακάρι όμως να μας ξαφνιάσει και από κει και πέρα να έχουμε αυτή στο μυαλό μας ως μοναδική Catwoman. 


Πάρε τώρα και το πρώτο επίσημο teaser trailer του 'The Dark Knight Rises' και fingers crossed.





xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver