Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Έλα μωρή Rihanna..!!

Συγνώμη για τη γλώσσα που χρησιμοποιώ στον τίτλο, αλλά η κοπέλα είναι τόσο σέξι και απ'ότι φαίνεται και τόσο επιτυχημένη, που προκαλεί ενθουσιασμό (συν ότι δηλώνω μέλος του #RihannaNavy aka του φανατικού της κοινού).
Μπορεί στα προσωπικά της να βαρέθηκε να είναι single και να το παραδέχεται κιόλας, αλλά ας κάνει το σταυρό της που τουλάχιστον τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο! Για να καταλάβετε κι εσείς, κατάφερε να σπάσει ρεκόρ και μάλιστα, ρεκόρ που κατείχε η ίδια η pop queen Madonna! Δεν το λες και λίγο αυτό.

Με το καινούριο της single We Found Love, η RiRi μπήκε στη θέση Νο9 του Billboard Hot 100. Με αυτό το επίτευγμα είναι εκείνη η καλλιτέχνιδα που έχει πουλήσει πιο γρήγορα μέχρι και σήμερα και έχει δει 20 επιτυχίες της να σκαρφαλώνουν στο Top 10. 
Το πρώτο single της που είδε σε αυτό το chart ήταν το Pon De Replay το 2005 και φέτος, 2011 μόλις, το We Found Love έρχεται να την αποθεώσει, μιας και χρειάστηκε μόλις 6 χρόνια και 4 μήνες για να πετύχει τα 20 singles στο Top 10 του Billboard Hot 100.
Η Madonna χρειάστηκε πολλά περισσότερα χρόνια, αφού η πρώτη της Top 10 επιτυχία ήταν το Lucky Star το 1984 και έφτασε τα 20 Top 10 singles το 1990 με το Hanky Panky.

Go RiRi, Go!!! We Love Ya bitch!!

P.S.: Δες τη διαφήμιση της Rihanna για τα εσώρουχα Armani που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες! Ξέρω, το μαλλί λίγο άθλιο με το ξανθό, αλλα οκ, ας ελπίσουμε να μην το βάψει και στην πραγματικότητα..!



xoxo
Atha ^_^


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver