Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τι παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Μιας και χθες επισκέφτηκα τα Ster Cinemas εδώ στην πόλη μου, για να δω το Midnight in Paris, είπα να τσεκάρω τι παίζει αυτή την εβδομάδα, να ξέρεις τις επιλογές σου βρε παιδί μου. Και επειδή έχω και όρεξη, δεν θα σου πω απλά ποίες παίζουν, αλλά θα σου δώσω μια περιγραφή και ένα trailer μαζί για να είσαι πλήρως ενημερωμένος!


Οι Τρεις Σωματοφύλακες

Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον
Πρωταγωνιστούν: Μίλα Γιόβοβιτς, Λόγκαν Λέρμαν, Ορλάντο Μπλουμ, Κριστόφ Βαλς, Λιουκ Έβανς, Ρέι Στίβενσον, Μαντς Μίκελσεν, Τζούνο Τεμπλ
Υπόθεση: Στη νέα, ιλιγγιώδη και γεμάτη θεαματική δράση περιπέτεια, ο νεαρός και παράτολμος Ντ΄ Αρτανιάν ενώνει τις δυνάμεις του με τους τρεις βετεράνους σωματοφύλακες. Μαζί βάζουν σκοπό να σταματήσουν τις βλέψεις του μοχθηρού Καρδινάλιου Ρισελιέ για το θρόνο της Γαλλίας και να τον εμποδίσουν να βυθίσει την Ευρώπη στον πόλεμο.



Μεσάνυχτα στο Παρίσι

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
Πρωταγωνιστούν: Όουεν Γουίλσον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κάθι Μπέιτς, Κάρλα Μπρούνι, Μαϊκλ Σιν, ‘Ειντριεν Μπρόντι
Υπόθεση: Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, “Μεσάνυχτα στο Παρίσι” είναι μία ρομαντική κομεντί που εκτυλίσσεται στην Πόλη του Φωτός. Μια οικογένεια πηγαίνει εκεί για επαγγελματικούς λόγους κι ένα νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται για να παντρευτεί το φθινόπωρο, αλλά ζει καταστάσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή του.Η ταινία αφηγείται το μεγάλο έρωτα ενός νέου άνδρα για μια πόλη, το Παρίσι, και μιλάει για τους ανθρώπους που έχουν την ψευδαίσθηση ότι αν είχαν μιαν άλλη ζωή, διαφορετική από τη δική τους, θα ζούσαν πολύ καλύτερα.



Αι ειδοί του Μαρτίου

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Κλούνεϊ
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Φίλιπ Σίμορ Χόφμαν, Πολ Τζιαμάτι, Μαρίζα Τομέι, Τζέφρι Ράιτ, Μαξ Μινγκέλα, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ
Υπόθεση: Ο Κυβερνήτης Μάικ Μόρις (Τζορτζ Κλούνεϊ) διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Στο πλευρό του, ως εκπρόσωπος τύπου, στέκεται ο νεαρός Στίβεν Μάιερς (Ράιαν Γκόσλινγκ), που είναι διατεθειμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίσει ο Μόρις την πολύτιμη υποψηφιότητα. Όμως ο δρόμος προς την εξουσία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα: μυστικές συμφωνίες, ανήθικοι πολιτικοί χειρισμοί, υπόγεια παιχνίδια κυριαρχίας και ένας εκρηκτικός συνδυασμός φιλοδοξίας, πίστης, προδοσίας, εκδίκησης συνθέτουν αυτό το έντονο πολιτικό θρίλερ.



Abduction

Σκηνοθεσία: Τζον Σινγκλετόν
Πρωταγωνιστούν: Τεϊλορ Λότνερ, Λίλι Κόλινς, Άλφρεντ Μολίνα, Σιγκούρνι Γουίβερ, Μαρία Μπέλο
Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, για μια εργασία κοινωνιολογίας, ο δεκαεπτάχρονος Νέιθαν Χάρπερ, ανακαλύπτει τη φωτογραφία ενός μωρού που είχε χαθεί το 1994 και του μοιάζει ανατριχιαστικά. Με τη βοήθεια της φίλης του, Κάρεν, ο Νέιθαν ξεκινάει την αναζήτηση της της πραγματικής του ταυτότητα για να ανακαλύψει πως όλη του τη ζωή βρίσκεται σε ένα μυστικό πρόγραμμα προστασίας. Οι έρευνές του όμως θα φανερώσουν την ύπαρξή του με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση όλων όσων τον θέλουν νεκρό! Τώρα, η μόνη επιλογή που έχουν αυτός και η Κάρεν είναι να τρέξουν να σωθούν, αποφεύγοντας τις τοπικές αρχές, τη CIA και τους πληρωμένους δολοφόνους που ζητούν εκδίκηση. Και όλα αυτά, γιατί ο Νέιθαν δεν είναι άλλος από τον γιο του πιο σημαντικού μυστικού πράκτορα των Ηνωμένων Πολιτειών…



Drive

Σκηνοθεσία: Νικολας Γουιντινγκ Ρεφν
Πρωταγωνιστούν: Ραϊαν Γκοσλινγκ, Καρεϊ Μουλιγκαν, Ρον Περλμαν, Κριστινα Χεντρικς, Οσκαρ Αϊζακ, Αλπερτ Μπρουκς
Υπόθεση: Ο Οδηγός κάνει δύο δουλειές: την μέρα εργάζεται σαν κασκαντέρ σε ταινίες και τη νύχτα οδηγεί αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε ληστείες. Δεν έχει σημασία σε ποια από τις δυο εργασίες βρίσκεται, ο Οδηγός νιώθει άνετα μόνο πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Η ζωή του αλλάζει όταν γνωρίζει την Αϊρένε και τον γιό της Μπενίσιο. Αρχίζει να περνάει χρόνο με την οικογένεια μέχρι που ο Στάνταρντ, ο άντρας της Αϊρένε, αποφυλακίζεται, και ο Οδηγός ύστερα από παράκληση της Αϊρένε, αναγκάζεται να απομακρυνθεί. Όταν κάποια μέρα ο Οδηγός βρίσκει τον Στάνταρντ αιμόφυρτο στο γκαράζ, χτυπημένο από γκάνγκστερς, αναγκάζεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.



Colombiana

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μέγκατον
Πρωταγωνιστούν: Ζόε Σαλντάνα, Μάικλ Βαρτάν, Κλιφ Κέρτις, Κάλουμ Μπλου
Υπόθεση: Η σαγηνευτική Ζόε Σαλντάνα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες νέες ηθοποιούς, έχοντας ήδη στο σύντομο βιογραφικό της πρωταγωνιστικούς ρόλους σε παγκόσμιες εισπρακτικές επιτυχίες όπως το "Star Trek" και το "Avatar". Στην συναρπαστική ταινία "Colombiana", η Σαλντάνα αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις ικανότητές της ως ηρωίδα δράσης, αναλαμβάνοντας τον πιο δυναμικό ρόλο της καριέρας της μέχρι σήμερα. Το σενάριο υπογράφουν οι Λικ Μπεσόν και Ρόμπερτ Μαρκ Κέιμεν, οι οποίοι έχουν γράψει και το σενάριο της ταινίας "Η Αρπαγή", ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ολιβιέ Μέγκατον ("Transporter 3"). Η Ζόε Σαλντάνα υποδύεται την Καταλίγια Ρεστρέπο, μια ψυχρή εκτελέστρια που θέλει να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία των γονιών της, στην οποία ήταν μάρτυρας όταν ήταν ακόμα κοριτσάκι.



Αυτές είναι μερικές από τις ταινίες, που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έχω και μερικές άλλες, αλλά στις αφήνω για άλλη φορά. Άσε που οι πάνω είναι αυτές που μετράνε λίγο πολύ. Τσέκαρε λοιπόν τις ώρες, και γρήγορα για προβολή. Και αν δεν έχεις παρέα, εγώ είμαι εδώ! :)


xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver