Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Happily Ever After..

Ας ελπίσουμε πως έτσι θα είναι η ζωή της Kim Kardashian τώρα που πλέον και επισήμως έγινε Mrs.Humphries.
Η της πάσης γνωστή κληρονόμος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας χθες και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με τον αγαπημένο της και μπασκετμπολίστα Kris Humphries (καλά υποθέτεις, της σκάει τουλάχιστον 1,5 με 2 κεφάλια, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας τώρα). Η τελετή σύμφωνα με όσους βρέθηκαν εκεί αλλά και με τα gossip πηγαδάκια που ασχολούνται με το θέμα, ήταν πραγματικά παραμυθένια και όπως ακριβώς την ονειρευόταν η Kim.
Η ίδια φορούσε νυφικό Vera Wang και παπούτσια Giuseppe Zanotti, ενώ ο γαμπρός φόρεσε μαύρο παντελόνι και το πουκάμισο, το σακάκι και το παπιγιόν του ήταν λευκά. Οι αδερφές της Kim ήταν φυσικά στο ρόλο των παράνυμφων, ενώ ο ανηψιός της κληρονόμου και γιος της αδερφής της Kourtney, Mason Disick ήταν ο δαχτυλιδοκουβαλητής (σαν το Φρόντο ένα πράγμα). Ακόμα κι αν δεν ήταν μαζί τους, έμοιαζε έντονη η παρουσία του πατέρα της νύφης ο οποίος χάθηκε το 2003, ενώ παρούσα ήταν η μητέρα της μαζί με τον πατριό της.
Φυσικά από αυτή την τελετή πλήθος διεθνών celebrities παρήλασε και μεταξύ αυτών ήταν ο Ryan Seacrest, η Eva Longoria, η Avril Lavigne, η τραγουδίστρια Ciara, η Demi Lovato και πολλοί περισσότεροι.
Λίγες ώρες δε πριν την τελετή, η οσονούπω νύφη είχε θεαθεί να βγαίνει από το ξενοδοχείο Four Seasons στη Santa Barbara με φούτερ φόρμας που έγραφε μπροστά "Mrs.Humphries". Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να ευχηθούμε κι εμείς να ζήσουν και να ευτυχήσουν και αν ποτέ χωρίσουν εδώ θα είμαστε να το συζητάμε, γιατί τη σήμερον ημέρα κανένας σελεμπριτογάμος δεν είναι σίγουρος!



xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver