Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τι να περιμένεις το Νοέμβριο - Ζώδια 2011

                                

Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις το Νοέμβριο.

Κριός (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Η Πανσέληνος στις 10 πιέζει έντονα τα οικονομικά σου και σε αναγκάζει να εξετάσεις τους τρόπους με τους οποίους κερδίζεις χρήματα. Είναι η κατάλληλη εποχή να σκεφτείς εναλλακτικούς τρόπους απασχόλησης, με στόχο να μην κινδυνέψεις να βρεθείς με άδειες τσέπες στο μέλλον. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια απόφαση για σπουδές στο εξωτερικό ή το να εμπιστευτείς την ιδέα κάποιου τρίτου και να τον ακολουθήσεις στο εγχείρημά του.

Tαύρος (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 19 ΜΑΪΟΥ)

Μετά από ένα διάστημα προβληματισμού φτάνει η ώρα να δεις τη ζωή πιο όμορφα και χαλαρά. Με την ανεβασμένη σεξουαλική σου διάθεση, οι μέρες και κυρίως οι νύχτες περνούν πιο όμορφα αν κατάφερες να ξεμπλέξεις τη ζωή σου γύρω στην Πανσέληνο, στις 10. Ένα οικονομικό θέμα που σε προβλημάτιζε φαίνεται να ξεκολλάει, ενώ και η ερωτική σου ζωή φαντάζει καλύτερη από ποτέ.

Δίδυμοι (20 ΜΑΪΟΥ - 20 ΙΟΥΝΙΟΥ )

Έχεις εστιάσει το ενδιαφέρον σου στις ερωτικές και τις επαγγελματικές σου σχέσεις και αναζητάς κάτι που θα σου δώσει και πάλι ελπίδα. Αυτό, βέβαια, μπορεί να σημαίνει πως θα πρέπει να ξεβολευτείς από ένα σπίτι και μια δουλειά, στα οποία ο αέρας που αναπνέεις παραείναι βαρύς πλέον. Στο τέλος του μήνα, αν δεν μπορείς να λάβεις αποφάσεις, άκου τον Άλλο.

Καρκίνος (21 ΙΟΥΝΙΟΥ - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Βρίσκεσαι σε επαγγελματικό αναβρασμό, κι αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου με φίλους, αφού μάλλον τους παραμελείς. Θα χρειαστεί να εξηγήσεις γιατί έχεις χαθεί, αλλά στο τέλος του μήνα θα καταλάβουν πως ετοίμαζες κάτι νέο, που θα κάνει την εμφάνισή του. Εκτός και αν το σώμα σου αντιδράσει στην πίεση και σε ρίξει στο κρεβάτι.

Λέων (22 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)

Ο  Άρης φεύγει από το ζώδιό σου και φτάνει η ώρα να κάνεις ταμείο για τις αποφάσεις σου. Θα αντέξει η σχέση σου και η υπάρχουσα επαγγελματική σου κατάσταση ή  μήπως θα πέσεις με τα μούτρα στις νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται; Είναι πιθανό να υπερισχύσει το δέλεαρ να ασχοληθείς με κάτι ή κάποιον έξω από τα συνηθισμένα (σου).


Παρθένος (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ -  21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)


Έφτασε η ώρα να πάψεις να κρύβεσαι πίσω από αποφάσεις που φοβάσαι να λάβεις. Με έντονη πλανητική κίνηση στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας θα θελήσεις να κάνεις ένα βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στη συμβίωση ή την ανεξαρτητοποίηση. Αυτό που έχει να σε διδάξει η εποχή που ξεκινάει είναι να μη φοβάσαι να εκφράζεις τα θέλω σου.

Ζυγός (22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Όλο το παιχνίδι αυτόν το μήνα παίζεται στο μυαλό σου, με στόχο να έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες ανάγκες αλλά και στις φοβίες σου. Πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς τόσο πολύ με τη δουλειά σου, που να διαπιστώσεις πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν σου προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση. Προς το τέλος του μήνα φρόντισε να κάνεις την επανάσταση που θα σε ωθήσει σε κάτι νέο.

Σκορπιός (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Ξεκινά ένας μήνας κατά τον οποίο θα πρέπει να έχεις μάτια και αφτιά ανοιχτά, γιατί οι ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν απότομα. Δεν χρειάζεται να επιμένεις να προωθήσεις την καριέρα σου σε έναν τομέα που σου επιβάλλουν ή που δεν σε ικανοποιεί, αλλά να αναζητήσεις τους τομείς που σε χαροποιούν. Αν δεν φοβηθείς την Πανσέληνο στις 10 και κοιτάξεις στα μάτια τις λανθασμένες επιλογές σου, θα ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο με τρόπο ώστε να αισθανθείς πιο άνετα με τον εαυτό σου και περισσότερο δυνατή ανάμεσα στους υπόλοιπους. 
Το διάστημα 11-16 Νοεμβρίου είναι πιθανό να συναντήσεις ένα άτομο που αποτελεί τον καρμικό σου σύντροφο. Ίσως πρέπει να ακολουθήσεις το δρόμο που σου δείχνει και αν έχεις αμφιβολίες για το κατά πόσο σε εκφράζει, από τις 24 και μετά θα έχεις όλο το χρόνο να το ξανασκεφτείς.


Τοξότης (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

Ένας από τους σημαντικότερους μήνες του έτους έφτασε και θα πρέπει να λάβεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Είτε κάποια γνωριμία εξελίσσεται γρήγορα σε κάτι παραπάνω από φλερτ είτε η υπάρχουσα σχέση σου πηγαίνει προς επισημοποίηση ή προς χωρισμό. Από την άλλη, και στη δουλειά σου δεν αισθάνεσαι πολύ άνετα τελευταία. Να θυμάσαι όμως πως μόνη θα δημιουργήσεις το μέλλον σου.

Αιγόκερως (21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Ο μήνας αυτός σε φέρνει πιο κοντά στις βαθύτερες ανάγκες σου. Αν λοιπόν βγαίνεις από ένα χωρισμό, τότε θα θελήσεις να απομονωθείς από όλους και όλα, ενώ αν έχεις εξετάσεις, θα χρειαστεί να αφοσιωθείς στα διαβάσματά σου. Προσπαθώντας να εκλογικεύσεις τις σχέσεις και τις αποφάσεις σου, προς το τέλος του μήνα θα συνειδητοποιήσεις τι επιθυμείς περισσότερο στη ζωή σου.

Υδροχόος (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)

Με τεράστια κινητικότητα στον τομέα των νέων ξεκινημάτων όσον αφορά τις κοινωνικές σου δραστηριότητες, δεν μπορείς να μείνεις αδρανής μπροστά στις επιλογές που παρουσιάζονται. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα απομακρυνθείς από υπάρχουσες φιλίες, πως θα ακολουθήσεις το σύντροφό σου στο χόμπι του για να είστε πιο κοντά ή πως θα εστιάσεις σε ένα άτομο που γνωρίζεις και το οποίο υπόσχεται κάτι περισσότερο από καλό σεξ.

Ιχθύες (18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)

Ο μήνας προσπαθεί να σε διδάξει πως έρχονται σημαντικές ημέρες για τη σχέση ή την καριέρα σου. Οι προκλήσεις μπροστά από σημαντικές αποφάσεις γύρω στα μέσα του μήνα είναι σαν ένα δώρο που σου προσφέρεται, αλλά δεν γνωρίζεις αν πρέπει να το ανοίξεις. Όμως, είτε τολμήσεις είτε όχι, η ζωή σου έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι πλέον ίδια.



xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver