Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σημάδια πως ακόμη δεν ξεπέρασε την πρώην του!


Είσαι έτοιμη για το πρώτο ραντεβού μαζί με τον γοητευτικό άνδρα που γνώρισες, ενώ μαθαίνεις πως ο χωρισμός από την τελευταία του σχέση είναι πρόσφατος ή πως έχει πληγωθεί πολύ από εκείνην και στο μυαλό σου ήδη ανησυχείς. Υπάρχουν σημάδια που εύκολα θα καταλάβεις αν την έχει ξεπεράσει ή αν είσαι απλά είσαι η αναπληρωματική.
Μιλά συνεχώς για εκείνη, αυτό φυσικά δεν χρειάζεσαι εμάς να σου το πούμε, είναι λογικό πως όταν ένας άνδρας μιλά συνεχώς για την πρώην του στο νέο του φλερτ ή σχέση ακόμη την νοιάζεται. Είναι λογικό να σας αναφέρει πως χώρισαν, ή πότε, αλλά μέχρι εκεί, οι πολλές λεπτομέρειες είναι ανησυχητικές.

Κράτα τις παλιές φωτογραφίες της και τις δείχνει. Όλοι κρατάμε αναμνηστικά από τις σχέσεις μας και κάποιες φωτογραφίες, αν τύχει και τις δει ο άλλος λέμε ποιος είναι μαζί μας αλλά τις κρύβουμε έπειτα… δεν είναι καθόλου φυσιολογικό, ακόμη και αν το ζητήσεις, να κάτσει να σου δείχνει τις φωτογραφίες που έχει μαζί της και να σου περιγράφει και το τι πέρασαν μαζί. Δεν είναι λίγο περίεργο να έχει ακόμη στο προφίλ του facebook του φωτογραφίες με την προηγούμενη του σχέση;

Αν η σχέση σας έχει προχωρήσει στο παρασύνθημα πρόσεξε λίγο τι συμβαίνει μετά από κάθε φιλί, αν σε φιλά και δύο λεπτά μετά αναφέρει την πρώην άρχισε να σκέφτεσαι σοβαρά πως δεν πρέπει να συνδεθείς μαζί του.

Το χειρότερο είναι οι συγκρίσεις, «Η Τ. δεν θα το έκανε ποτέ αυτό», «Μμμμ κάνεις καλύτερα μακαρόνια από την Τ.» κομπλιμέντο ή όχι το να συγκρίνει της δύο είναι επικίνδυνο, αλλά έχετε υπόψη πως το ίδιο επικίνδυνο είναι να τον συγκρίνετε και εσείς με τον πρώην σας. 

Εκείνο το κουτάκι που έχετε με όλα τα CD και τα δωράκια από τον πρώην σας του το έχετε δείξει; -ελπίζω πως η απάντηση είναι όχι- εκείνος γιατί σας το έχει δείξει και μάλιστα με τόση περηφάνια; Και αν πραγματικά την έχει ξεπεράσει και εσείς τον δικό σας δεν είναι καιρός να τα πετάξετε;

Το πιο μεγάλο δείγμα είναι το να σας αποκαλέσει με το όνομα της! Και όχι δεν είναι καταλάθος γιατί την ώρα που σας φώναξε με το όνομα της σίγουρα την σκεφτόταν!

Πηγή: dolce.com.cy

xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver