Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πάμε Euro ΤΩΡΑ!

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, από χθες το βράδυ, βρίσκεται όχι μόνο στην τελική φάση του Euro 2012 αλλά και στον έβδομο ουρανό. Το 2-1 επί της Γεωργίας, σκορ ανατροπής μιας και είχε βρεθεί πίσω από το 19ο λεπτό του αγώνα, έδωσε το εισιτήριο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (που λένε και στα δελτία ειδήσεων), για τρίτη συνεχόμενη φορά. Μεγάλο επίτευγμα, το αήττητο σε όλους τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.


Λίγο πιο συγκεκριμένα, είχε 7 νίκες, 3 ισοπαλίες με 14 γκολ και 7 παθητικό. (Ναι τα έκλεψα από το sport-fm.gr, αλλά δεν έχει να κάνει!) Πάρε τώρα και την τελική βαθμολογία του ομίλου μας.

1. Ελλάδα 24 (14-5) 
2. Κροατία 22 (18-7) 
3. Ισραήλ 16 (13-11) 
4. Λετονία 11 (9-12) 
5. Γεωργία 10 (7-9) 
6. Μάλτα 1 (4-21)

Χθες πάντως ζήσαμε στιγμές Euro 2004. Μια ο Μπέννυ με την επιστροφή στο 2004 τις τελευταίες μέρες, μια το ότι η νίκη ήρθε από τα πόδια του Χαριστέα, ο οποίος μας είχε δώσει το γκολ που οδήγησε το Ζαγοράκη να σηκώσει το κύπελλο στον ουρανό της Πορτογαλίας. Και όπως είπε και ένας φίλος, 'το μόνο που μας μένει, είναι να στείλουμε την Έλενα Eurovision και να πάρουμε τους Ολυμπιακούς από το Λονδίνο', για να γυρίσουμε μια και καλή στο 2004.

Το απίστευτο ήταν αυτό όμως που ακολούθησε από το Mega. Κατα τη διάρκεια προβολής των στιγμιότυπων του αγώνα, είχαν βάλει αυτοί εκεί μια λεζάντα κάπως έτσι ---> ΠΑΜΕ EURO - EURO ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ , και άλλα παρόμοια. Όχι φίλε μου, δεν υπερβάλω! Το μέγεθος των γραμμάτων ήταν τρομακτικά μεγάλο και η αλήθεια είναι με άγχωσε! Δηλαδή αν περάσουμε τους ομίλους, η κλήρωση των οποίων θα γίνει το Φεβρουάριο, τι θα κάνουν εκεί στο Mega;

Μέχρι τότε θα μου πεις έχουμε χρόνο, άρα πάρε και δες τα χθεσινά γκολ και να προσευχηθείς φίλε μου να πέσουμε σε κανα βατό όμιλο μην ξεφτιλιστούμε πολύ! 



xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver