Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Καλύτερα να μασάς..!!

Μπορεί να είναι πολύ αγαπημένος ηθοποιός σχεδόν όλου του πλανήτη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον θα έπρεπε να μασάει και όχι να μιλάει.
Ο τρίτος κατά σειρά πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη (επισήμως σύμφωνα με λίστα του Glamour UK) Johnny Depp έδωσε συνέντευξη στο μεγάλο μηνιαίο περιοδικό Vanity Fair και εκεί έκανε μία μάλλον αρκούντως λανθασμένη και περίεργη σύγκριση. Παραλλήλισε λοιπόν,
τις φωτογραφήσεις που κάνουν οι celebrities με το βιασμό και όταν λέω βιασμό, εννοώ κανονικά την επώδυνη αυτή εμπειρία που απευχόμαστε όλοι!
Ανέφερε συγκεκριμένα πως όταν πρόκειται να φωτογραφηθείς είναι σα να σε βιάζουν, ενώ εσύ στέκεσαι εκεί σαν ηλίθιος, νιώθοντας ακόμα πιο ανόητος.
Φυσικά αυτές οι δηλώσεις δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες και να μην προκαλέσουν έναν μικρό σαλό, αφού οργάνωση που βοηθά τα θύματα βιασμών ξεσπάθωσε και μάλλον με το δίκιο της.
Έτσι ο Johnny αναγκάστηκε να τα πάρει όλα πίσω και ζήτησε θερμά συγνώμη, αναφέροντας πως δεν ήθελε σε καμία των περιπτώσεων να θίξει κανέναν και πόσο μάλλον άτομα που έχουν περάσει κάτι τόσο σοβαρό. Απλά παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε λάθος λέξεις και τοποθετήθηκε με μη σωστό τρόπο, πάνω στην προσπάθειά του να περιγράψει ένα συναίσθημα.
Εντάξει Johnny, μη στενοχωριέσαι, συμβαίνει ακόμα και στους καλύτερους να πούνε μπαρούφες πάνω στη θέρμη της στιγμής, αλλά πρόσεξε την επόμενη φορά οι παρομοιώσεις σου να είναι πιο καθωσπρέπει, γιατί δε σε βλέπω να το γλυτώνεις πάλι το κράξιμο!






xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver