Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Rock the Stage baby..!!

Κοίτα τώρα να δεις, πόσο περίεργα μουσικά φαινόμενα υπάρχουν τη σήμερον ημέρα.. Στα ίδια βραβεία που των υπηψηφιοτήτων ηγείται η Lady Gaga και την παρουσίαση έχει αναλάβει η Selena Gomez, στα ίδια αυτά βραβεία θα βρεθούν on stage οι Red Hot Chili Peppers!
Αν μου πεις ότι δεν τους ξέρεις, απλά δε θα σε πιστέψω, γιατί σίγουρα έχεις ακούσει έστω μία φορά στη ζωή σου το The Zephyr Song! Αν όχι όμως, πρώτον έφυγες να ανοίξεις καινούρια tab με youtube και δεύτερον, τσέκαρε wikipedia για να μάθεις περισσότερα.
Στις 6 Νοεμβρίου λοιπόν, στο Bellfast και ώρα 9 μ.μ (ώρα Ιρλανδίας) θα πραγματοποιηθούν τα Europe Music Awards του MTV με χορηγούς Hyundai, Replay, Dell και Swatch! Σίγουρα έχουμε να περιμένουμε πάρα πολλά, πχ τι extreme θα φορέσουν πάλι Lady Gaga και Katy Perry ή αν ο Justin Bieber θα πάει μαζί με τη Selena Gomez, αλλά σίγουρα μουσικά, το καλύτερο θα είναι οι RHCP που υπόσχονται στους απανταχού fans τους πως θα δώσουν τέτοιο show που θα αποδεικνύει ότι παραμένουν ακόμα ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα της σημερινής μουσικής βιομηχανίας...!!!
Προσωπικά, ανυπομονώ τρελά να τους δω on stage, εσύ?


xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver