Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Game Over..!!

Ήταν ένα από εκείνα τα ζευγάρια που έδιναν σε εμάς τις υπόλοιπες την ελπίδα ότι να χτυπήσεις έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα και να είσαι ευτυχισμένη μαζί του δεν αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, αλλά τελικά, έπεσαν οι τίτλοι τέλους και σε αυτή την περίπτωση.
Πολυσηζητημένοι οι Blake Lively και Leonardo DiCaprio και τελικά μάλλον τα γλωσσόφαγαν τα παιδιά, γιατί ήρθαν και χώρισαν οι δρόμοι τους. Επισήμως κιόλας, δεν είναι απλές φήμες, μιας και οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεών τους βγήκαν και δήλωσαν ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή τέλος τα δύο αυτά πιτσουνάκια.

Τώρα δεν είμαστε σίγουρες τι ακριβώς έφταιξε, αν ήταν όντως η πεθερά της Blake που δεν τη χώνεψε καθόλου και ποτέ ή αν έφταιγε κάτι άλλο, αλλά τους δύο σταρς μην τους περιμένετε ξανά μαζί, εκτός αν είναι στα πλαίσια ταινίας.
Βέβαια, άρχισαν άλλες φήμες που θέλουν τη ξανθομαλλούσα ηθοποιό να αναθερμαίνει ειδύλλιο με τον Ryan Reynolds, αλλά αυτός ταυτόχρονα λένε ότι πάει για γάμο με την Sandra Bullock, κοινώς, έχουν μπλέξει τα μπούτια τους εκεί στο Hollywood.
Πάντως το fashion icon της τηλεοπτικής σειράς Gossip Girl βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεράσει το χωρισμό αυτό, αφού πήγε για shopping και όχι window shopping όπως κάνουμε εμείς λόγω αφραγκίας. Κατέθεσε ποσό κανονικό στο κατάστημα Edit του Upper East Side της NYC. Αν δεν με πιστεύεις, να και οι φωτό ;)





P.S.: Για ακόμα μία φορά, πόσο θεά Θεέ μου?! #kati_dika_mou


xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver