Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

A Good Day to...


...Die Hard! Έτσι τελικά θα ονομάζεται τη πέμπτη ταινία του έπους με κεντρικό πρωταγωνιστή τον John McClane, ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του Bruce Willis στη δεκαετία του '80.

Η πρώτη νύξη για μια ακόμα ταινία, στην ήδη υπάρχουσα τετραλογία, έγινε το Μάιο του 2010, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Skip Woods, σεναριογράφος των A-Team και X-Men Origins: Wolverine, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για την ταινία, παραγωγός της οποίας θα ήταν ο Alex Young. Ο Willis τότε είχε πει ότι, θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη του Live Free or Die Hard, και μάλιστα ευχόταν η ιστορία να λάμβανε μέρος εκτός των ΗΠΑ με δοκιμαστικό τίτλο Die Hard 24/7.

Τον Οκτώβρη του 2010 και κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του με το MTV, ανακοίνωσε ο Bruce Willis ότι ένα πρώτο πρόχειρο σενάριο είχε τελειώσει και ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα άρχιζαν το 2011. Στην ερώτηση για μια πιθανή έκτη ταινία, ο Willis είπε χαρακτηριστικά "...για μένα, θέλω να κάνω το Die Hard 5 και μετά, μία τελευταία Dia Hard ταινία - Die Hard 6- και να κρεμάσω επιτέλους το άσπρο γιλέκο μια και καλή."

Χθες ανακοινώθηκε ο τίτλος της ταινίας και σύμφωνα με το στούντιο παραγωγής, θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013.



xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver