Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Πες μου τη στάση σου να σου ποίος είσαι.


Ναι, ναι το ξέρω τι θα πεις. Όλο για sex σου μιλάω τις τελευταίες μέρες. Έλα όμως, μη το κάνουμε μεγάλο θέμα τώρα, άλλωστε δεν σε χαλάει κιόλας! Αφού το sex είναι συνέχεια στο μυαλό μας, αντρών γυναικών. Δεν έχει να κάνει με το πόσο συχνά κάνετε sex εσείς οι άνδρες, αλλά το πως το κάνετε για να δείτε τι τύπος άνδρα είστε. Κάποιοι από εσάς το θέλετε γρήγορο και σκληρό (you know, animal sex) ενώ κάποιοι άλλοι αργό και ρομαντικό. Άλλοι θέλουν να κρέμονται από τα ταβάνια (spider-man style) και άλλοι γουστάρουν sex σε αμάξια και πάρκα. Για τους πιο κλασσικούς άντρες πάλι, ιδανικό sex κάνεις μέσα σε αυτοκίνητο της Formula 1. Σκέψου λοιπόν, την αγαπημένη σου στάση και τσέκαρε τη λίστα πιο κάτω για να μάθεις ποίος είσαι...


Στα τέσσερα ή αλλιώς doggy style.
Μπορεί να είναι η αγαπημένη στάση των γυναικών, αλλά αν είναι και η δική σου τότε φίλε μου έχεις πρόβλημα. Επιλέγοντας αυτή τη στάση δείχνεις αποστροφή απέναντι στις γυναίκες, καθώς και την επιθυμία να τις υποβιβάσεις. Οι ρίζες του κακού πρέπει να πάνε πολύ πίσω, στην εφηβεία ίσως, όταν τα σπυράκια σε ακολουθούσαν και εσύ δεν αισθανόσουν άνετα απέναντι στα κορίτσια της τάξης σου. Τ'ωρα όμως που μεγάλωσες και τα σπυράκια εξαφανίστηκαν, οι γυναίκες θέλουν να κάνουν sex μαζί σου και εσύ θα είσαι εκεί να τους δείξεις ποίος είναι το αφεντικό.

Ιεραποστολική.
Δεν σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και πηγαίνεις με βάση τον κανόνα. Βολεύεσαι εύκολα όπως και στη δουλειά σου. Δεν παίρνεις ρίσκα και αδυνατείς να προσφέρεις στην κοπέλα σου την αδρεναλίνη που ψάχνει στην σεξουαλική  ζωή της αν είσαι συνέχεια από πάνω της. Εάν δεν αλλάξεις γρήγορα μυαλά, θα φύγει και αυτή όπως και η προηγούμενη!

Εκείνη από πάνω.
Έχεις συνηθίσει μια ζωή να τα έχεις όλα στο πιάτο, και το ίδιο συμβαίνει και με το sex! Είσαι μοναχοπαίδι και οι γονείς σου κάνουν τα πάντα για να είσαι άνετα στη ζωή σου και να μην έχεις προβλήματα. Ε λοιπόν μάλλον θα πρέπει να ξυπνήσεις και να φερθείς σαν άντρας πια! Να πάρεις, βρε παιδί μου, τη ζωή (και τη γυναίκα) στα χέρια σου και να της αλλάξεις τα "φώτα"!

Στάση κουτάλι ή αλλιώς spooning.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για σένα από το να βρίσκεσαι σε σχέση. Έχεις μάθει να λειτουργείς μέσα από την σχέση σου και να ικανοποιείς τις ανάγκες της κοπέλας σου με το να είσαι στοργικός απέναντι της. Θα την πας για φαγητό, θα την βοηθήσεις με το φερμουάρ τους φορέματος της και θα της δώσεις τις πρώτες βοήθειες μετά από ένα ξέφρενο βράδυ με τις κολλητές της! 

Αυτές ήταν οι πιο βασικές κατηγορίες της έρευνας. Αλλά τώρα, εσύ που λες ότι η αγαπημένη σου στάση είναι όρθια στον τοίχο....απλά αναστατώνεις τη γυναίκα στην οποία το λες....


xoxo
♥Ele♥


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver