Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

You and I by Lady Gaga..

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή σε περίπτωση που κάποιος εκεί έξω δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την καριέρα της Lady Gaga..

Το δεύτερο studio album της ονομάζεται Born This Way, ήταν πολυαναμενόμενο και κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 2011. Είναι η πιο ιδιαίτερη δισκογραφική δουλειά που έχει δώσει στο κοινό της μέχρι στιγμής η Mother Monster, καθώς συνδυάζει στοιχεία όπερας, heavy metal, disco και rock and roll. Έχει φτάσει ήδη στο νούμερο ένα πολλών charts παγκοσμίως και έχει γίνει σε αρκετές χώρες μέχρι και τρεις φορές πλατινένιο.

Τέταρτο single από αυτόν το δίσκο είναι το τραγούδι You And I και όπως είχε υποσχεθεί η pop star σε όλα τα απανταχού φανατικά Little Monsters, το 1000ο tweet της (http://twitter.com/#!/ladygaga) ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα του αντίστοιχου music video.
Όπως όλα τα μουσικά βίντεο της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας,
έτσι και το You And I χαρακτηρίζεται σίγουρα υπερπαραγωγικό και πολύ ιδιαίτερο, συνδυάζοντας πολλές εμφανίσεις και μεταμορφώσεις της Gaga και πολλά διαφορετικά σκηνικά. Στην αρχή τη βλέπουμε να περπατάει μόνη της σε έναν άδειο δρόμο στην μέση του πουθενά, ταλαιπωρημένη, με ρομποτικά συνθετικά, αλλά πάντα με τα παπούτσια παύλα κοθόρνους που επιλέγει να φορά.



Αργότερα τη βλέπουμε stylish πειραματόζωο, sexy dancer μέχρι και γοργόνα, ένα concept που οι φήμες παλαιότερα ήθελαν την Katy Perry να αντιγράφει σε επόμενη κίνησή της. Αυτό μάλιστα το γοργονέ στοιχείο υποτίθεται πως αρχικά θα βρισκόταν στο προηγούμενο βίντεο της Lady Gaga, το Edge Of Glory, αλλά τελικά μας το κράτησαν για αυτό.



Στο συγκεκριμένο music video βλέπουμε επίσης την Mother Monster σε hot sex scenes με ένα δίμετρο μοντέλο (τον λες και ημίθεο), ενώ έκανε και την πρωτότυπη αν μη τι άλλο κίνηση, να έχει ανταλλαγή φιλιών με τον ίδιο της τον εαυτό.  Η Gaga σε αυτό το βίντεο σίγουρα αποδεικνύει τις τραγουδιστικές, αλλά κυρίως, τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και την ιδαιτερότητα της συνολικής καλλιτεχνικής παρουσίας της (δες το γαλάζιο μαλλί που μόνο αυτή υποστηρίζει τόσο καλά), ενώ βλέπουμε και το αρσενικό alter ego της.



Συνολικά, είναι ένα βίντεο που δεν το λες άσχημο, μοιάζει καλοδουλεμένο, αν και χωρίς να γνωρίζω σκηνοθετικά και άλλα tips δεν μπορώ να πω τίποτα με βεβαιότητα. Εγώ όμως σαν μία απλή θεατής το ευχαριστήθηκα, αν και το Judas μου άρεσε περισσότερο.
Περιμένουμε όμως και τα δικά σας σχόλια και δίνουμε φυσικά link για να απολαύσετε τη Lady Gaga και το μουσικό βίντεο του You And I!



xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver