Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

She's living a Teenage Dream..

Η Katy Perry όπως φαίνεται απέκτησε άλλον έναν λόγο να είναι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα καριέρα της, αφού κατάφερε κάτι που μόνο ο MIchael Jackson είχε πετύχει στο παρελθόν.

Για να καταλάβεις τι συμβαίνει, η Katy είναι η πρώτη γυναίκα solo τραγουδίστρια που κατάφερε να μπει στο US Hot 100 με 5 singles από το ίδιο studio album. Το λες και μεγάλο κατόρθωμα, μην το παίρνεις ελαφρά τη καρδία. Δούλεψε πολύ και σκληρά, ανέβηκε στην εκτίμηση και την αγάπη του κοινού παγκοσμίως και τώρα ήρθε η ώρα να θερίσει τους καρπούς των προσπαθειών της.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη,
το κατόρθωμα αυτό επήλθε με την κυκλοφορία του τελευταίου single της Katy "Last Friday Night" που έπιασε κορυφή μέσα στην εβδομάδα χάρη και στη συμμετοχή της Missy Elliot. Έτσι, με τα αυτά τα δεδομένα digital πωλήσεων και όχι μόνο, και τα 5 singles από το τελευταίο album της (Teenage Dream, California Girls, Firework, ET, Last Friday Night) έγιναν Νο1, κάτι που ο MJ είχε καταφέρει το 1987-88 με τη δισκογραφική του δουλειά Bad. Αυτό να ξέρεις δεν είναι το πρώτο ρεκόρ που σπάει η pop star με το Teenage Dream και σκέψου ότι είναι μόλις το δεύτερο cd της. Όταν θα έρθει η ώρα για το επόμενο, λογικά η πίεση θα είναι ιδιαιτέρως έντονη για να παραμείνει ο πήχης τόσο ψηλά, αφού περιμένουμε απο την Katy πλέον μόνο τα καλύτερα!


xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver