Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τι θα γίνει καλή μου Jen..?

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Η κατάσταση με την Jennifer Aniston έχει καταντήσει κάπως έτσι.
Από τότε που χώρισε με τον Brad Pitt της έχουν χρεώσει ααααάπειρες σχέσεις, με κάθε τύπο άνδρα εκ των οποίων, καμία φυσικά δεν έχει ευδοκιμήσει για ένα σεβαστό χρονικό περιθώριο, ώστε να μπορούμε να πούμε κι εμείς, ότι επιτέλους η Jennifer κατάφερε να προχωρήσει στη ζωή της και να ξεφύγει από την "κατάρα των αποτυχημένων σχέσεων" (το παθαίνουμε κι εμείς οι απλές θνητές, αλλά το καλό είναι ότι δεν έχουμε τα media πάνω από το κεφάλι μας).
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν,
η καλή μας Jen που είναι και ελληνικής καταγωγής (αυτό το στοιχείο αναφέρεται πάντα σε κάθε άρθρο) είναι in a relationship με τον έτερο ηθοποιό Justin Theroux (πως προφέρεται το επώνυμο αυτού του ανθρώπου, ακόμα απορία το έχω, αλλά whatever). Φαίνεται δε πως είναι ιδιαιτέρως ευτυχισμένοι μαζί, αφού όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν να λένε για το πόσο πιτσουνάκια είναι αυτοί οι δύο μαζί, ενώ τώρα σκάει μύτη και η κλασική πλέον φήμη που ακολουθεί κάθε ευτυχισμένο ζευγάρι στον πλανήτη Hollywood.
Όπως διαβάζω σε άρθρο έγκυρης gossip πηγής (γιατί έχουμε κι εμείς του ρουφιάνους μας) η Jennifer έχει προειδοποιήσει από τώρα όλους τους φίλους της να αφήσουν ανοιχτή συγκεκριμένη ημερομηνία μέσα στο Δεκέμβριο, γιατί η ίδια θα διοργανώσει ένα "special party", το οποίο μεταφράζεται σε "παντρεύομαιιιιιιι"! Μάλιστα η ηθοποιός λέγεται πως στο τελευταίο της ταξίδι στη Χαβάη μαζί με το σύντροφό της έψαξαν για το ιδανικό σκηνικό γάμου, ενώ η star θέλει η τελετή να είναι όσο το δυνατόν πιο ειδυλλιακή και απλή, καμία σχέση με τον υπερπαραγωγικό γάμο της με τον Brad Pitt που είχε φτάσει να είναι event και όχι το ρομαντικό δέσιμο ενός ζευγαριού ενώπιον Θεού και ανθρώπων (είπα να το κάνω λίγο ποιητικό).
Τώρα εύλογα εσύ σκέφτεσαι πρώτον, ότι αυτές οι φήμες είχαν βγει και παλαιότερα για προηγούμενη σχέση της Jen και δεύτερον, ότι είναι λίγο νωρίς για να προχωρήσει σε αυτό το βήμα η σχέση μεταξύ των δύο ηθοποιών. Δε ξέρω γιατί όμως, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όντως ο Justin μπορεί να είναι κάτι ιδιαίτερο στη ζωή της Aniston και μπορεί όντως να την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη, κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολύ καιρό. Προς το παρόν λοιπόν, ας μην κρίνουμε και πολύ αυστηρά το όλο σκηνικό και ας περιμένουμε για τις επόμενες εξελίξεις!


xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver