Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Δείξε μου το άγγιγμα του, να σου πω ποίος είναι...

Υπάρχουν δύο τρόποι να μάθεις τι του αρέσει στο κρεβάτι και πως βλέπει τη σχέση σας. Ο πρώτος, και άκρως τρομακτικός, είναι το πασίγνωστο "θέλω να μιλήσουμε". Ο δεύτερος ρωτάς αγαπητή αναγνώστρια; Ο δεύτερος λοιπόν είναι ο τρόπος που σε αγγίζει!  Πάμε λοιπόν να τους δούμε και να τους αναλύσουμε έναν-έναν.



Σε χαϊδεύει στο κεφάλι ή την πλάτη: Αν σου κάνει πατ πατ στο κεφαλάκι, φαντάζομαι ότι του έχεις κάνει ήδη δώρο ένα λουράκι, για να πάει να βρει κανονικό σκύλο. Το πιο πιθανό όμως είναι ότι ανήκει σε εκείνη την κατηγορία που σε ακουμπάει κι ανατριχιάζεις λες και σε πετάξανε στο κρύο με τις πιτζάμες. Σου έχω κι άλλα ευχάριστα. Στο κρεβάτι δεν θα βαρεθείς ποτέ, γιατί γενικά του αρέσει να δοκιμάζει συνέχεια καινούρια πράγματα. Ελπίζω μόνο να μην ξυπνήσεις μόνη ένα ωραίο πρωινό, γιατί έφυγε για ορειβασία στην Ουρουγουάη!


Σε φιλάει στο μέτωπο: Σου θυμίζει λίγο τον μπαμπά σου αυτή η φάση (ή τον Παπαχρήστο από το χωριό). Τόσα άλλα ωραία έχεις, το μέτωπο βρήκε; Μην απογοητεύεσαι αμέσως. Δωσ'του λίγο χρόνο, γιατί είναι ρομαντικό αγόρι. Μπορεί να μην είναι ο μπρουτάλ ο βαρβάτος, που θα σε πετάξει στο πάτωμα για ένα τρίωρο, αλλά θα σου μαγειρέψει και θα σου βάλει και μουσικούλα για να χαλαρώσεις. Από κει και πέρα αναλαμβάνεις εσύ όμως. Θέλει λίγη καθοδήγηση, αλλά ελπίζω ότι τα παίρνει τα γράμματα.


Σου κάνει μεγάλες αγκαλιές: Αν δεν σε κρατάει σφιχτά, παθαίνει σύνδρομο στέρησης. Ελπίζω λοιπόν να σου αρέσουν οι αγκαλίτσες, αλλιώς σε βλέπω να κάνεις προσποιήσεις που θα ζήλευε και ο Messi, για να τον αποφύγεις. Εμ, είναι προστατευτικό αγόρι και εσένα σου αρέσει οι ασφάλεια, απλώς κάποιες φορές θέλεις να καθίσεις μόνη σου · γιατί στην τελική ζεσταίνεσαι αν είσαστε συνέχεια κολλημένοι. Είναι λίγο κτητικός., αλλά αυτό σημαίνει ότι στο κρεβάτι θα παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες. Και εσύ θα είσαι πριγκίπισσα.


Σε κρατάει από το χέρι: Είσαστε από εκείνα τα ζευγαράκια που περπατάνε στο δρόμο και οι λοιποί singles μουρμουρίζουν κατάρες για να σκοντάψετε στις πλάκες. Δεν πιάνουν όμως. Ο φίλος σου δεν φοβάται να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι είσαι το κορίτσι του, και αυτό θα υπερνικήσει κάθε φυσικό φαινόμενο. (αφού κι αυτός υπερνίκησε τη δεσμοφοβία του). Αν όμως οι υπόλοιποι ήξεραν ότι στο sex σε περιποιείται με κεριά, αρωματικά στικ και μασάζ, δεν ξέρουμε αν θα γλιτώνατε.


xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver