Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Sex and the City - Season 7;


Πριν το Gossip Girl και το Lipstick Jungle, μια ήταν η βασίλισσα στις female-centric σειρές. Hello Sex and the City! Με 6 seasons, 2 ταινίες, 4 γάμους, 3 παιδιά και πολλά Cosmopolitan στο βιογραφικό της, η σειρά έγινε must see και "Ευαγγέλιο" για όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο. Και ως είθισται σε τέτοια φαινόμενα, τις τριγυρίζουν πάντα φήμες!

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν οι φήμες ότι,
prequel βασισμένο στο βιβλίο 'Summer in the City', θα γίνει σειρά. Παλαιότερα, είχε ακουστεί ότι θα γυριστεί σε ταινία με πρωταγωνίστριες την Blake Lively στο ρόλο της νεαρής Samantha Jones και η Selena Gomez στο ρόλο της Charlotte. Για τους ρόλους των Miranda και Carrie, οι Emma Roberts (ναι! η ανιψιά της Julia) και η νεαρή Elizabeth Olsen (η μικρότερη αδερφή των διδύμων Mary-Kate και Ashley Olsen!), αντίστοιχα.


Και τώρα μας έρχονται νέα από τις Αγγλικές φυλλάδες ότι, η Sarah Jessica Parker, η Kim Cattrall, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, μαζί με τον δημιουργό της σειράς, Darren Starr, φοβήθηκαν για την ακεραιότητα της 'κληρονομιάς' που αφήσανε στο όνομα του Sex and the City. Έτσι αποφάσησαν να προχωρήσουν, μετά από μεγάλη διακοπή και δύο απαράδεκτες ταινίες, στην έβδομη season της σειράς που τους έκανε διάσημους. 

Κατά πόσο όμως αυτό αληθεύει; Όντως η Carrie & Co επιστρέφουν στην μικρή οθόνη;
Αφήστε τα Manolo για την επίσκεψη στον Πρέσβη και τα Cosmos για την παραλία, διότι οι φήμες είναι ψευδής! Εκπρόσωποι της Sarah Jessica Parker δηλώνουν: "Οι φήμες ότι τα κορίτσια θα επανασυνδεθούν για την συνέχιση της σειράς είναι απολύτως ψευδή."

Πως θα σας φαινόταν αν όντως επιστρέφανε στη μικρή οθόνη; Θα προτιμούσατε να δείτε το prequel με φρέσκα πρόσωπα, μήπως και πάρει μια ανάσα το franchise του Sex and the City; Ή μετά τις ταινίες, πολύ απλά σας κούρασε η βαβούρα του; Ριχτήτε στα σχόλια για τις απόψεις σας.

xoxo
Ele

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver