Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Keeping Up With The Kardashians...

Ωραία σου είπε η Atha ότι χτες παντρεύτηκε η Kim Kardashian. Την ξέρεις είμαι σίγουρη, αλλά όταν κάτσεις να σκεφτείς γιατί είναι διάσημη αυτή  και οι αδερφές τις, απλά κολλάς! Σκέφτεσαι, και ξανασκέφτεσαι αλλά και πάλι τίποτα. Μη σκας εγώ είμαι εδώ και θα σου πω γιατί είναι τόσο μεγάλο όνομα και να κάνεις μόστρα στους φίλους σου. 

Kimberly "Kim" Kardashian Humphries, πρώην Kimberly Noel Kardashian, είναι η δεύτερη κόρη του Robert Kardashian, γνωστού δικηγόρου στην Αμερική από την υπόθεση του OJ Simpson, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της πρώην γυναίκας του και του συντρόφου της. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης, απλά ήθελα να επισημάνω ότι ο πατέρας της ήταν γνωστός. Η Kimmie λοιπόν, όπως χαϊδευτικά την φωνάζει η οικογένεια της, έχει 9 παρακαλώ αδέρφια. Ναι, καλά ακούσατε 9. 3 αδέρφια από τους ίδιους γονείς, 2 από ίδια μάνα και άλλο πατέρα και 4 από τον πρώτο γάμο του πατριού της.

Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ, η Kimmie, από μικρή είχε κολλητιλίκια με την Paris Hilton, ξέρεις μαζί από παιδικό σταθμό ας μούμε. Πάντα την ήξερα ως την κόρη του δικηγόρου στην υπόθεση του OJ, αλλά άρχισαν να της δίνουν μεγαλύτερη σημασία όταν άρχισε να κυκλοφορεί στο Hollywood και να ποζάρει μαζί με την Paris στους φωτογραφικούς φακούς. Από τους πρώτους που την πρόσεξαν ήταν το perezhilton.com. Για να γίνει όμως το όνομα που είναι σήμερα, χρειάστηκε να 'αντιγράψει' την Paris ακόμα πιο δραστικά. Το 2007 κυκλοφόρησε στο internet ένα sex tap, που είχε κάνει με τον τότε φίλο της, τον τραγουδιστή Ray J. Το σκάνδαλο αυτό εκτόξευσε τη διασημότητα της στα ύψη και της άνοιξε την πόρτα του περιοδικού Playboy (http://www.playboy.com/girl/kim-kardashian ). Και τέλος δεν άργησε να την προσέξει και παρουσιαστής/παραγωγός Ryan Secrest, ο οποίος της έκανε πρόταση για reality show γύρω από τη ζωή της και την οικογένεια της. 

Το να πεις ότι η Kim έχει κάποιο ταλέντο.. Όχι, δεν τραγουδάει και δεν είναι καλή ηθοποιός. Το μόνο ταλέντο της είναι τα οπίσθια της. Σαν την Paris όμως, και αυτή κάνει καλό marketing του εαυτού της! Μετά το Keeping Up With The Kardashians (έτσι ονομάστηκε το reality για την οικογένεια της) ήρθε και το Kourtney & Khloe Take Miami, που ακολουθούσε της δύο αδερφές της και μετά το δικό της Kourtney & Kim Take New York.

Από τότε έχει ανοίξει, μαζί με της δύο αδερφές της Kourtney και Khloe, μαγαζιά ρούχων με την επωνυμία DUSH στο Hollywood, το Miami και τη New York. Όπως χαρακτηριστικά γράφει και το bio της στο twitter (http://twitter.com/#!/KimKardashian) θεωρεί τον εαυτό της business woman, exec producer, fashion designer, perfumista.

Τώρα αν θες για την πλάκα σου κοίτα βιντεάκια από το reality τους στο youtube, πίστεψε με θα πεθάνεις στα γέλια με τους τσακωμούς τους. Επίσης πάρε και μια λίστα από τα επίσημα twitter τους. Όχι που σε νοιάζει, αλλά στους βάζω με χρονολογική σειρά γέννησης.

Kris Jenner (μαμά): http://twitter.com/#!/KrisJenner

Παιδιά

Kourtney Kardashian (32) : http://twitter.com/#!/KourtneyKardash 
Khloe Kardashian (27) : http://twitter.com/#!/KhloeKardashian
Robert Kardashian Jr (24) : http://twitter.com/#!/RobKardashian

Τα σχόλια δικά σας...


xoxo
♥Ele♥


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver