Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πωλήσεις των sex toys θα ισοφαρίσουν αυτές των smartphones.


Ποίος θα το πίστευε ότι είμαστε τόσο απελευθερωμένο είδος; Νέα έρευνα δείχνει, ότι μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, οι πωλήσεις των sex toys θα φτάσουν τα 400 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι πωλήσεις των sex toys θα ισοφαρίσουν, και πιθανών να ξεπεράσουν, τις πωλήσεις των smartphones. Στην έρευνα, με όνομα Γυναίκες, Sex και Ψώνια, ερευνητές βρήκαν μια δυνατή επιθυμία των γυναικών να αγοράζουν πράγματα που βοηθούν τις σεξουαλικές τους ζωές, με μερικές από αυτές, που λαμβάνουν μεγαλύτερους μισθούς, να ξοδεύουν ακόμα και 200 Αγγλικές λίρες το χρόνο σε 'παιχνίδια'.

Η έρευνα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι,
οι γυναίκες έχουν γίνει πιο απελευθερωμένες στα τελευταία 30 χρόνια, όσο αναφορά την αγορά βοηθημάτων του sex. Αυτό μπορεί να οφείλετε στο online καταστήματα που προσφέρουν εχεμύθεια, όπως το Coco de Mer, κατάστημα για γυναίκες μόνο, και την αύξηση του αριθμού των γυναικών που μιλούν στα μέσα ενημέρωσης για το sex. Η έρευνα συγκεκριμένα παραθέτει το εξής: " Η υποστήριξη των celebrities για τα sex toys, όπως η Tery Hatcher, η Eva Longoria και η Halle Berry, πράττουν ως επικυρωτές για τις μάρκες καθώς και για τις ίδιες τις γυναίκες." Με αφορμή την έρευνα, ανακαλύφθηκε επίσης ότι μεγαλύτερο από το 40% των Αγγλίδων χρησιμοποιούν online πορνογραφία.

Πάνω από το 60% των γυναικών που ερωτήθηκαν, βρίσκουν την ιδέα της αγοράς sex toy να είναι 'συναρπαστική', συμπληρώνοντας: "Οι γυναίκες είναι υποκινούμενες από πιο βασικά ένστικτα από αυτά που συνήθως τους αποδίδονται. Το ερωτικό, το naughty και το απαγορευμένο καθώς ακόμα και το λίγο βρώμικο,  έχουν έλξη τους."

Η έρευνα αντιτίθεται ότι τα καταστήματα θα μπορούσαν να έχουν μεγάλο κέρδος πουλώντας 'ερωτικά αντικείμενα' μαζί με τα εσώρουχα, τις μάρκες, ακόμη ακόμη και με τα κοσμήματα. Τέλος, η έρευνα, που έγινε από τους αναλυτές της Hewson Group, λέει ότι οι πωλήσεις των sex toys, ήταν περιορισμένες στο παρελθόν, εξαιτίας της σύνδεσης των sex toys με την άθλια και άκρως αντροκρατούμενη πορνογραφική βιομηχανία.

Εσείς θα αγοράζατε ένα sex toy; Και αν είσαι άντρας θα σου άρεσε αν η κοπέλα σου είχε ένα; Και αν δεν είχε θα της αγόραζες για να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή; Hit the comments με τις απόψεις σας.

xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver