Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τι να περιμένεις το Σεπτέμβριο - Ζώδια 2011

Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις το Σεπτέμβριο. 





Κριός (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)
Το σύμπαν σε δοκιμάζει το πρώτο μισό του μήνα, για να δει αν μπορείς να αντέξεις κάτι που χρειάζεται κόπο για να ολοκληρωθεί. Όμως, από τις 19  και μετά ο Άρης βάζει φωτιά στα ερωτικά σου. Είναι εξαιρετικά πιθανό το τέλος του μήνα να σε βρει με καινούρια σχέση, με αποφάσεις για οικογένεια ή με μια νέα δουλειά, που αυτή τη φορά θα σε εκφράζει απόλυτα. 

Tαύρος (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 19 ΜΑΪΟΥ)
Μάλλον έχεις πάρει παράταση διακοπών μέχρι τα μέσα του μήνα, και αυτό σε έχει συνεπάρει τόσο που ταξιδεύεις σε μέρη πολύ μακρινά σε σχέση με το παρόν σου. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να ασχοληθείς και πάλι με τα σημαντικά κομμάτια της ζωής και τις σχέσεις σου. Θα το πάρεις απόφαση να ασχοληθείς σοβαρά ή θα εμμείνεις σε αυτό το διάλειμμα, που φαίνεται να τραβάει σε μάκρος; 

Δίδυμοι (20 ΜΑΪΟΥ - 20 ΙΟΥΝΙΟΥ )
Η Πανσέληνος στις 12 έρχεται σε μια εποχή κατά την οποία έχεις αρχίσει να ρυθμίζεις θέματα του σπιτιού ή της δουλειάς σου. Ίσως αυτό που αναζητάς, για να αισθανθείς πιο άνετα στις νέες συνθήκες, είναι να εκτιμήσεις το βάθος των αισθημάτων σου και να τα χαρίσεις σε άτομα που είναι κοντά σου και σε κάνουν να χαμογελάς. 

Καρκίνος (21 ΙΟΥΝΙΟΥ - 21 ΙΟΥΛΙΟΥ)
Βιώνεις ακόμα ένα μήνα που οι σχέσεις σου βρίσκονται σε αναβρασμό και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να χαμηλώσεις τη φωτιά. Μέχρι τα μέσα του μήνα καλό θα είναι να έχεις καταλήξει αν συνεχίζεις ή αν αποχωρείς, επειδή από εκεί και μετά θα πρέπει να ξεκινήσεις να χτίζεις τη νέα σου βάση. Και όταν ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου προς το τέλος του μήνα, μην παραξενευτείς αν προκαλέσεις αντιδράσεις.

Λέων (22 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
Αφού ζήτησες, απαίτησες, φώναξες, καβγάδισες και διεκδίκησες να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα στις σχέσεις σου, ήρθε η ώρα να αποδείξεις πως όντως αξίζεις κάτι τέτοιο. Από τα μέσα του μήνα οι ευθύνες σου αυξάνονται, η ενέργειά σου πολλαπλασιάζεται κι εσύ αρχίζεις να μοιάζεις με παγόνι. Είσαι έτοιμη να πείσεις για τη δυνατότητα πραγμάτωσης των λόγων σου ή αναζητάς πάλι απλώς θαυμαστές; 

Παρθένος (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ -  21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή διαδοχικά στο ζώδιό σου, κάνεις γνωριμίες και νέα ξεκινήματα στη δουλειά σου που φαντάζουν ελπιδοφόρα. Με την Πανσέληνο όμως στις 12 θα πρέπει να κλείσεις μια σχέση (ερωτική ή επαγγελματική) που σερνόταν καιρό. Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ρίξεις τους τόνους και να αποδείξεις πόσο λογικά σκέφτεσαι και πόσο χρήσιμη μπορεί να γίνεις σε ένα εργασιακό πρότζεκτ. 


Tip: Ο Άρης στο Λέοντα από τις 18 συμβολίζει το ξεκίνημα μιας εποχής όπου θα αναγκαστείς να έρθεις αντιμέτωπη με άτομα και καταστάσεις που τόσον καιρό απέφευγες να αντικρίσεις κατάματα. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν «μαύρες τρύπες» στη ζωή, οι οποίες γίνονται αόρατες αν τις κλειδώσεις μέσα σε μια ντουλάπα. Όμως, πλέον η ντουλάπα ανοίγει και με προτροπή άλλου. 

Ζυγός (22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)
Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνεις αυτόν το μήνα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να τσεκάρεις την υγεία σου, να τσακωθείς στη δουλειά και να μιζεριάσεις το πρώτο μισό του, γιατί μετά δεν θα έχεις δικαίωμα να γκρινιάζεις. Η Αφροδίτη έρχεται στο ζώδιό σου και μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 27 επιβάλλει μια νέα αρχή στις σχέσεις σου. 

Σκορπιός (23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)
Μέχρι τα μέσα του μήνα το σώμα δεν βρίσκεται ακόμα στη βάση του, αφού ταξιδεύεις –είτε πραγματικά είτε νοερά– σε μέρη που σε κάνουν να ονειροπολείς. Από εκεί και πέρα όμως, οι αδιέξοδοι έρωτες και οι διεκπεραιωτικές εργασίες δεν έχουν θέση στη ζωή σου. Αν δεν λάμπεις μέσα από τις σχέσεις σου (ερωτικές ή επαγγελματικές), δεν αξίζει να τις έχεις. 

Τοξότης (22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
Η Πανσέληνος στις 12 λειτουργεί ως το κλείσιμο του κύκλου μιας σχέσης ή μιας εργασίας, με αποτέλεσμα να αναζητάς τα νέα σου πατήματα για το μέλλον. Θα έρθεις αντιμέτωπη με τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου, αλλά μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο νόημα για τη ζωή σου μέσα από μια συνάντηση, ένα βιβλίο ή ένα νέο κύκλο σπουδών. 

Αιγόκερως (21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)
Το ζητούμενό σου εδώ και λίγο καιρό είναι να δημιουργήσεις το νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα κινηθείς το επόμενο διάστημα. Τι θα χρειαστείς; Κατ’ αρχάς, κατάλληλους συνεργάτες για τα νέα σου ονειρικά επαγγελματικά πλάνα. Επίσης, ένα νέο άτομο, το οποίο θα σε ξεσηκώσει σεξουαλικά και θα σε κάνει να θέλεις οικογένεια μαζί του. 

Υδροχόος (20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ)
Ο μήνας ξεκινάει κάπως αμείλικτα, με αρκετή κούραση και ταλαιπωρία,αφού η επιστροφή στην πραγματικότητα μάλλον γίνεται με βουτιά σε κρύο νερό. Από τα μέσα όμως του μήνα και μετά έχεις τη δυνατότητα να βρεις το δυναμισμό σου και να κυνηγήσεις στον έρωτα και στη δουλειά ευκαιρίες που αξίζουν και λάμπουν. Αρκεί να τις εξετάζεις κάτω από το φυσικό και όχι από το τεχνητό φως. 

Ιχθύες (18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ)
Η Πανσέληνος της 12ης στο ζώδιό σου έχει μετατρέψει το στίβο των σχέσεων σε γήπεδο με πέτρες, που πρέπει να καθαρίσεις. Είναι πιθανό να έχει μπει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου και να πρέπει να ξεμπερδέψεις καταστάσεις του καλοκαιριού. Πιθανότατα να ξεκινήσεις τη νέα σου προσπάθεια στο τέλος του μήνα, με αφορμή μια εκδρομή ή την έναρξη μιας νέας εκπαιδευτικής δραστηριότητας.


xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver