Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

IS Foundation – Γίνε και εσύ μέλος!

Ian Somerhalder. Κάπου το έχεις ακούσει αυτό το όνομα σωστά; Όχι;! Τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει το LOST (ναι την τηλεοπτική σειρά) ή το πιο καινούριο, The Vampire Diaries. Ούτε;! O Ian λοιπόν, ήταν στο LOST, στο ρόλο του Boone Carlyle και το Vampire Diaries στο ρόλο του Damon Salvatore! Όπως και να’χει, πάρε μια φωτογραφία για να ξέρεις για ποίον μιλάμε!


Λοιπόν, τώρα που είδες για ποίον μιλάμε, θα σου πω τι κάνει πέρα από την ηθοποιία. Ο 32-χρονος  ηθοποιός που λες, είναι μεγάλος φιλόζωος. Όλοι θυμόμαστε το περιστατικό με την τεράστια πετρελαιοκηλίδα στην Ακτή του Περσικού Κόλπου. Ο Ian ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς/διάσημους, που άρχισαν ενέργειες καθαρισμού των περιοχών που είχαν πληγεί από το συμβάν. Επισκέφθηκε την Ακτή και με video-ανακοινώσεις προσπάθησε να παροτρύνει  και άλλους να βοηθήσουν στην προστασία της τοπικής άγριας ζωής, που επηρεάστηκε.


Τον Νοέμβριο του 2010, ο Ian ήταν οικοδεσπότης του Bash on The Bayou, έναν φιλανθρωπικό έρανο, εκ μέρους του St. Tammany Humane Society. Κατά τη διάρκεια του event, του παρουσιάστηκε μια δωρεά του ύψους των 11,110 δολαρίων, από τους fan της σειράς που πρωταγωνιστεί ο Ian, The Vampire Diaries. Η δωρεά έγινε για τα γενέθλια του με όνομα, The Ian Somerhalder Birthday Project.

Λίγο καιρό μετά, μέσω του twitter του (http://twitter.com/#!/iansomerhalder) ανακοίνωσε ότι έκανε ενέργειες για τη δημιουργία του Ian Somerhalder Foundation, (ISF). Με αυτή την κίνησή του, ελπίζει να ενημερώσει τον κόσμο για το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το περιβάλλον και τα ζώα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ian έχει αναφέρει:

‘Αντί για δώρα φέτος, η ευχή μου είναι να έρθουμε όλοι κοντά και να μαζέψουμε κεφάλαια, ώστε να υποστηρίξουμε project που θα προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον καθώς και την ανατροφή των τριχωτών μας φίλων.’

Όπως θα δείτε και στο επίσημο site του IS Foundation (http://www.isfoundation.com/), στόχος τους είναι να ενημερώσουν τον κόσμο και με τη βοήθειά του, να έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη στα πλάσματα του.  Η σελίδα επίσης έχει link για να κάνεις και εσύ κάποιο δωρεά, να μάθεις με ποίον άλλον τρόπο μπορείς να βοηθήσεις καθώς και ποια είναι η agenda του ISF. Εθελοντισμός, υιοθέτηση, δωρεές, είναι μερικοί από τους τρόπους που μπορείς να συμμετέχεις! Ακόμα και με ένα απλό follow στο επίσημο twitter τους (http://twitter.com/#!/IS_Foundation) κάνεις τη διαφορά. Ενημερώνεσαι! Και αν δεν μπορείς να βοηθήσεις με τους τρόπους που ανάφερα πιο πάνω, ένα retweet μπορεί να ενημερώσει κάποιον που μπορεί να βοηθήσει!


Εμείς εδώ στο Sparkles, βοηθήσαμε στο να γίνει η διαφορά με μια συμβολική δωρεά!

‘Thank you so much for supporting the IS Foundation.
 Sending hugs your way!
 
Love,
 Ian


xoxo
Ele

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver