Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Welcome on Bieber Street..

Από τότε που αυτός ο teenager εμφανίστηκε στη διεθνή μουσική σκηνή έχει χυθεί άπειρο μελάνι, έχουν γραφτεί πάρα πολλά άρθρα, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό fan club (aka Beliebers) και είναι πολλοί εκείνοι που, κάπου μεταξύ αστείου και σοβαρού, εύχονται ο Bieber να μπει στο κλαμπ των 27, ξέρεις, σε αυτό που προσφάτως και δυστυχώς για όλους μας μπήκε και η Amy Winehouse.

Οι fans του όμως του είναι πάρα πολύ πιστοί, φαίνεται εξάλλου και από τους followers στο twitter του ( http://twitter.com/#!/justinbieber ) και από τους fans στο facebook ( http://www.facebook.com/JustinBieber ).
Προσωπικά, αν και τρώω κράξιμο κάθε φορά που το λέω, μου αρέσει πολύ ο Bieberάκος και βλέπω να έχει μέλλον στην μουσική. Ναι, ναι, αυτή η άποψή μου συνοδεύεται άνετα με το γνωστό hashtag #peste_na_me_fate, αλλά τι να κάνουμε,γούστα είναι αυτά, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και άλλες τέτοιες παροιμίες :p.


Ακόμα όμως κι αν είναι στην αρχή της καριέρας του, ο Bieber απέκτησε οδό με το όνομά του. Ναι, καλά διάβασες, δεν κάνανε πουλάκια τα μάτια σου. Πριν αρχίσεις όμως να σκέφτεσαι διάφορα και να αναρωτιέσαι τι στο καλό κάνουνε εκεί στα εξωτερικά, άσε με να σου εξηγήσω τα βασικά points της είδησης.

Μία κοπέλα λοιπόν, στο Forney του Texas κέρδισε σε έναν διαγωνισμό, κάτι που της έδωσε τη δυνατότητα να γίνει δήμαρχος της πόλης για μία εβδομάδα. Η 11χρονή Caroline Gonzalez που λες, άλλαξε το όνομα της Main Street (κεντρική οδός, όχι βλακείες και μικροπράγματα) και το έκανε Justin Bieber Way, προς τιμήν του αγαπημένου της προφανώς Καναδού τραγουδιστή. Μάλιστα η πιτσιρίκα δήλωσε πως βρήκε αυτή την ιδέα ιδιαίτερα cool, ενώ αν μπροστά στο όλο event ήταν και ο ίδιος ο Bieber, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε λιποθυμήσει. Τις γλύτωσε τις υπερβολές επομένως, αφού τα πάντα έγιναν σε μία σεμνή και ταπεινή τελετή.
Τώρα βέβαια δε ξέρω αν ο Justin έμαθε αυτή την κίνηση, τα όσα διαβάζω δεν το διευκρινίζουν, αλλά αν έχετε ποτέ την τύχη να πάρετε τη θέση του δημάρχου, αποφύγετε ονόματα όπως Τζούλια Αλεξανδράτου,  Μαριάννα Ντούβλη, Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, Γιάννης Φλωρινιώτης κτλ κτλ.

xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver