Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τι καινούριο έχετε εκεί στο CW;

Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε τις πρεμιέρες Αμερικανικών σειρών. Άλλες συνεχίζονται, άλλες κάνουν την τελευταία υπόκλιση και άλλες κάνουν το ντεμπούτο τους. Δεν θα μπω στη διαδικασία να που παραθέσω λίστα με αυτές που βλέπουμε με την Atha, και πόσο μάλλον εγώ, γιατί θα πάρει όλο το post. Anyway, αποφάσισα να σε ενημερώσω για τις νέες εισόδους στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της τηλεόρασης στις ΗΠΑ, σε ένα κανάλι που έχω πραγματικά αδυναμία,και όπως είπε και η Atha, #peste_na_me_fate, το CW.


Ας ξεκινήσω όμως με τη λίστα των σειρών που θα συνεχίζονται. Πρώτο και καλύτερο, το πλέον δυνατό χαρτί του CW, The Vampire Diaries, που μπαίνει δυναμικά στην 3η του season. Από κει και πέρα οι σειρές που ακολουθούν, έχουν χάσει την παλιά αίγλη τους. Gossip Girl, που έχει κάνει μεγάλο ποσοστό τηλεθεατών να παρακαλάνε να κοπεί, το Supernatural, το οποίο είχε κερδίσει σε ψηφοφορία για την πιο αγαπημένη σειρά, που θα έμπαινε σαν πρωτοσέλιδο στο περιοδικό TV Guide. Το καινούριο 90210 και η Nikita στις 4η και 2η seasons αντίστοιχα και τέλος το One Tree Hill που θα είναι mid-season αντικαταστάτης και θα μπει στην 9η και τελευταία του season.

Σε αυτές λοιπόν τις σειρές (καθώς και σε κάποια reality shows) έρχονται να προστεθούν τα
Hart of Dixie, Ringer και The Secret Circle. Βεβαίως ξεκινάνε και νέα reality και ενημερωτικά shows, στα οποία δεν θα αναφερθώ, (δεν ασχολούμαι καλέ με reality shows, παρά μόνο με την ποιότητα των Kardashian's!!!) πάμε όμως να δούμε λίγο πιο αναλυτικά, με τι έχει να κάνει η κάθε νέα εισαγωγή.


Ringer

Buffy is BACK! Δηλαδή όχι ακριβώς! Την επιστροφή της στη μικρή οθόνη επιχειρεί η Sarah Michelle Gellar, μετά από αποχή 8 περίπου χρόνων. Η σειρά ονομάζεται Ringer και έχει ως εξής: 
"Δύο δίδυμες αδερφές, οι οποίες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, βρίσκουν τις ζωές τους να ξετυλίγονται με τον ίδιο ρυθμό. Η Bridget, πρώην αλκοολική, βρίσκεται κυνηγημένη από τη μαφία, όταν γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας δολοφονίας. Καταλήγει στην πόρτα της δίδυμης αδερφής της, Siobhan. Οι αδερφές αρχίζουν να φτιάχνουν τη σχέση τους, όταν η Siobhan εξαφανίζεται μυστηριωδώς εν πλώ. Η Bridget αποφασίσει να πάρει τη θέση και την ταυτότητα της αδερφής της ώστε να σώσει τη ζωή της. Κάποια στιγμή όμως θα συνειδητοποιήσει, ότι η ειδυλλιακή ζωή της Siobhan στην πραγματικότητα είναι το ίδιο δύσκολη και επικίνδυνη με τη ζωή που άφησε πίσω της."


Κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2011.


Hart of Dixie

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή της Dr. Zoe Hart καθώς μετακομίζει σε μια απόμερη πόλη στην Alabama, όταν αδυνατεί να βρει δουλειά στη Νέα Υόρκη. Πρωταγωνιστή η Rachel Bilson, που αρκετοί από σας την γνωρίζεται από το ρόλο της Summer στο O.C.



Κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2011.


The Secret Circle

Τοποθετημένη στην φανταστική πόλη Chance Harbor της Washington, η ιστορία θα ακολουθεί μια νεαρή Καλιφορνέζα που μαθαίνει ότι κατάγεται από οικογένεια μαγισσών. Δημιουργός του Secret Circle ο γνωστός σε όλους από το Dawson's Creek, The Vampire Diaries και τις ταινίες Scream, Kevin Williamson.



Κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου 2011. 

Δεν ξέρω κατά πόσο θα παρακολουθώ εντατικά το τελευταίο, αλλά σίγουρα τα 2 πρώτα θα είναι από τις νέες σειρές που μπαίνουν στη λίστα μου. Εσείς πως βλέπετε τις καινούριες εισαγωγές; Hit the comments με τις απόψεις σας.


xoxo
♥Ele♥

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver