Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πήρε ψηλά τον αμανέ..

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει στην περίπτωση της Jennifer Lopez, για την οποία κυκλοφόρησε μία διόλου θετική φήμη.
Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές που τη ζουν σχεδόν επί καθημερινής βάσεως, η Jennifer συμπεριφέρεται ως η απόλυτη diva στα γυρίσματα της καινούριας της ταινίας What To Expect When You're Expecting (μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του γνωστού best-seller περί εγκυμοσύνης), στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί με την Cameron Diaz και πολλά ανερχόμενα ονόματα της διεθνούς showbiz.
Η star κοιτάζει όλο το επιτελείο αφ' υψηλού και αποφεύγει ή καλύτερα, δεν καταδέχεται να μιλήσει με κανέναν face to face και τα πάντα περνάνε μέσα από υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και πάει λέγοντας. Φαντάσου δηλαδή να θέλει ο στυλίστας να της πει ότι χρειάζεται να δοκιμάσει ένα φόρεμα και να χρειάζεται ο άνθρωπος να μιλήσει πρώτα με managers για να πάρει τον ωραίο (και μεγάλο, κακά τα ψέματα) ποπουδάκο της η Lopez και να βρουν από κοινού τι θα φορέσει στην επόμενη σκηνή. Δράμα για το στυλίστα, δράμα σου λέω!
Τώρα βέβαια εγώ θέλω, πραγματικά θέλω (επειδή είμαι και καλός άνθρωπος πάνω απ' όλα) να της δώσω ένα ελαφρυντικό, γιατί κι αυτή μόλις χώρισε, αλλά οι μέχρι τώρα δηλώσεις της, δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω αυτό το επιχείρημα, μιας και η Λατίνα σταρ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αφήνει να εννοηθεί ή  το λέει ξεκάθαρα ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έτοιμη να κάνει μία καινούρια αρχή στη ζωή της, ότι επιτέλους είναι και αισθάνεται ελεύθερη κτλ κτλ κτλ.
Αφού δεν μπορώ λοιπόν να βρω ελαφρυντικό, θα πω το πολύ απλό..Καλή μου Jennifer ξεκαβάλα λίγο από το καλάμι, σε κανέναν celebrity ποτέ δεν έκανε καλό!


xoxo
Atha ^_^

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver