Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Not so Happily Ever After...


για την Kim Kardashian, που σήμερα το πρωί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου (αντίγραφο του οπίου μπορείς να βρεις εδώ, http://tmz.vo.llnwd.net/o28/newsdesk/tmz_documents/1031_kim.pdf ) από τον μόλις 72 ημερών σύζυγο της. Τον Αύγουστο σας είχε πει η Atha για τον βασιλικού μεγέθους γάμο της socialite και του μπασκετμπολίστα. 

Το αγόρι της ημέρας...

Καινούρια στήλη, καθημερινή θέλω να σου αναφέρω, και μόνο για σένα αγαπητή αναγνώστρια. Μπήκαν τα κρύα, και είτε έχεις είτε δεν έχεις κάποιον να σε ζεστάνει, έρχομαι εγώ να σου δώσω τη λύση βρε. Εντάξει τα δικά μου γούστα μπορεί να μην συμπίπτουν με τα δικά σου, αλλά έχεις τη δυνατότητα να με ενημερώσεις και εγώ πολύ απλά να σου παραχωρήσω τη δόση σου.

Σημάδια πως ακόμη δεν ξεπέρασε την πρώην του!


Είσαι έτοιμη για το πρώτο ραντεβού μαζί με τον γοητευτικό άνδρα που γνώρισες, ενώ μαθαίνεις πως ο χωρισμός από την τελευταία του σχέση είναι πρόσφατος ή πως έχει πληγωθεί πολύ από εκείνην και στο μυαλό σου ήδη ανησυχείς. Υπάρχουν σημάδια που εύκολα θα καταλάβεις αν την έχει ξεπεράσει ή αν είσαι απλά είσαι η αναπληρωματική.

Ποιοι είναι πιο άπιστοι; Οι άνδρες ή οι γυναίκες;


Οι άνδρες ή οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπής στην απιστία; Έρευνα που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ έχει δείξει ότι άνδρες τα εισοδήματα των οποίων είναι μικρότερα από των συντρόφων τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στην απιστία.

Τι να περιμένεις το Νοέμβριο - Ζώδια 2011

                                

Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις το Νοέμβριο.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...


Έλα πάλι εδώ είμαι. Με χάσατε για καμιά βδομαδούλα, αλλά επέστρεψα δριμύτερη! Ναι, ναι πάλι για sex θα σας μιλήσω, αλλά τα παράπονα σας στην Atha, αυτή μου έδωσε την ιδέα και το θέμα.

Τελικά, δεν είμαστε μόνο εμείς οι γυναίκες που ψάχνουμε στο internet για να καταλάβουμε τι θέλετε και τι σκέφτεστε. Το κάνετε και εσείς κουφαλίτσες! (Καλέ ντε, μην τσαντίζεστε, μια οικογένεια είμαστε και άλλωστε δεν σας είπα καμπούριδες!) Πέσαμε σε ένα άρθρο, που βρήκε μια έρευνα, που έχει να κάνει με το ερωτικό προφίλ της Ελληνίδας. Η έρευνα προήλθε από περιοδικό, το οποίο δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο προωθήθηκε σε Ελληνίδες. Κατά πόσο οι απαντήσεις δόθηκαν, όπως ακριβώς φαίνονται παρακάτω, δεν είμαστε ούτε εμείς σίγουρες, ούτε αυτοί που δώσανε το θέμα πριν από εμάς. Τώρα αν έχετε κάποια απορία, 2 γυναίκες είμαστε εδώ, ρωτήστε και κάποια θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει! The results are in, και πάμε να δούμε τι απάντησαν.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ό,τι πιο κουλό...


Μια λίστα με τις πιο άκυρες ερωτήσεις και τις ακόμα πιο άκυρες απαντήσεις. Τα λόγια είναι περιττά...

Πες μου τη στάση σου να σου ποίος είσαι.


Ναι, ναι το ξέρω τι θα πεις. Όλο για sex σου μιλάω τις τελευταίες μέρες. Έλα όμως, μη το κάνουμε μεγάλο θέμα τώρα, άλλωστε δεν σε χαλάει κιόλας! Αφού το sex είναι συνέχεια στο μυαλό μας, αντρών γυναικών. Δεν έχει να κάνει με το πόσο συχνά κάνετε sex εσείς οι άνδρες, αλλά το πως το κάνετε για να δείτε τι τύπος άνδρα είστε. Κάποιοι από εσάς το θέλετε γρήγορο και σκληρό (you know, animal sex) ενώ κάποιοι άλλοι αργό και ρομαντικό. Άλλοι θέλουν να κρέμονται από τα ταβάνια (spider-man style) και άλλοι γουστάρουν sex σε αμάξια και πάρκα. Για τους πιο κλασσικούς άντρες πάλι, ιδανικό sex κάνεις μέσα σε αυτοκίνητο της Formula 1. Σκέψου λοιπόν, την αγαπημένη σου στάση και τσέκαρε τη λίστα πιο κάτω για να μάθεις ποίος είσαι...

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

A Good Day to...


...Die Hard! Έτσι τελικά θα ονομάζεται τη πέμπτη ταινία του έπους με κεντρικό πρωταγωνιστή τον John McClane, ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του Bruce Willis στη δεκαετία του '80.

Sex-έρευνες!


Ξέρω, είναι πρωί ακόμα, και πιθανόν να μην έχεις πιει καφέ ακόμα, αλλά βρε κουτό, έτσι θα ξεκινήσει δυναμικά η μέρα σου. Άσε που μπορεί να σου δώσω ιδέες για το βράδυ σου. Ψάχνοντας για καμιά ενδιαφέρουσα ιστορία να σου πω, που λες, έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι έρευνες για το sex. Αποφάσισα λοιπόν να ενημερώσω και εσένα. Πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Selene is back...


H Kate Beckinsale επιστρέφει στο δυναμικό ρόλο της βαρμπιρο-σεξοβόμβας Selene, στο Underworld Awakening. Το θυμάσαι το Underworld; Ε λοιπόν πριν τα χαζο-μοντέρνα, discoball vampires και τους γλυκο-αγκαλίτσες werewolves, το Underworld, μας είχε συστήσει στην sexy πλευρά των 2 μύθων, με ένα αποτέλεσμα όλο περιπέτεια, εφέ, δυναμικότητα και  πάνω απ'όλα πολύ ξύλο! 

Τι παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Μιας και χθες επισκέφτηκα τα Ster Cinemas εδώ στην πόλη μου, για να δω το Midnight in Paris, είπα να τσεκάρω τι παίζει αυτή την εβδομάδα, να ξέρεις τις επιλογές σου βρε παιδί μου. Και επειδή έχω και όρεξη, δεν θα σου πω απλά ποίες παίζουν, αλλά θα σου δώσω μια περιγραφή και ένα trailer μαζί για να είσαι πλήρως ενημερωμένος!

Πάμε Euro ΤΩΡΑ!

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, από χθες το βράδυ, βρίσκεται όχι μόνο στην τελική φάση του Euro 2012 αλλά και στον έβδομο ουρανό. Το 2-1 επί της Γεωργίας, σκορ ανατροπής μιας και είχε βρεθεί πίσω από το 19ο λεπτό του αγώνα, έδωσε το εισιτήριο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (που λένε και στα δελτία ειδήσεων), για τρίτη συνεχόμενη φορά. Μεγάλο επίτευγμα, το αήττητο σε όλους τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Women and the porn.


Τι θα σκεφτόσουν αν ανακάλυπτες ότι η φίλη σου απολαμβάνει να βλέπει μόνη της πορνό; Θα σου άρεσε; Θα σε πείραζε; Ή θα σε άφηνε αδιάφορο; Πήρανε σβάρνα τους δρόμους λοιπόν, κάτι δημοσιογράφοι και αρχίσανε να ρωτάνε τον ανυποψίαστο αντρικό πληθυσμό. Πάρε μια λίστα με μερικές από τις απαντήσεις.

Anne Hathaway vs Catwoman, σημειώσατε διπλό.



Άλλαξε τρόπο ζωής η Anne Hathaway για τις ανάγκες του νέου της ρόλου Catwoman στην ταινία The Dark Knight Rises.

«Έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου για να χωρέσω στο κοστούμι. Χρειάζεται μεγάλο κίνητρο για να κάνεις τόση προσπάθεια. Έχω στερηθεί αρκετά και ήδη σκέφτομαι την στιγμή που θα τελειώσουν τα γυρίσματα και θα ξεκινήσω πάλι τις κραιπάλες. Κάνω βαράκια και σκέφτομαι: Τούρτα! Κρασί! Σπρέι μαυρίσματος!» είπε η ηθοποιός, κάνοντας αναφορά και στην ταινία The Devil Wears Prada, στην οποία έμαθε να τρέχει με τακούνια, κάτι που θα την βοηθήσει και στο νέο της ρόλο.

Καλή μου Anne,

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Esquire's Sexiest Woman Alive 2011

Το Esquire το ξέρεις. Ναι ντε, το περιοδικό. Είναι από τα πιο γνωστά και αγαπημένα αντρικά περιοδικά, που διαβάζεται άνετα και από εμάς τις γυναίκες. Ειδικά όταν έχουν στο εξώφυλλο τύπους σαν τον Ryan Gosling. Στο θέμα μας όμως, διότι έχουμε και πολλά να πούμε. Οκτώβρης ο μήνας αλλά το Esquire που λες, αποφάσισε να ανακοινώσει την Πιο Sexy Γυναίκα Alive, που φυσικά δεν είναι άλλη από την τιτανομεγιστοτεράστια Rihanna. Ναι ναι ξέρω, σου μίλησε η Atha για τη Rihanna στο προηγούμενο άρθρο, αλλά πίστεψε με, θες να διαβάσεις τι έχω να πω. Και κυρίως να δεις τι φωτογραφίες έχω να βάλω. Βέβαια το τεύχος στο οποίο θα δημοσιευθεί η φωτογράφηση και το άρθρο είναι του Νοεμβρίου, αλλά επειδή είμαστε αστέρια εδώ στο Sparkles, σου έχουμε τις φωτογραφίες φρέσκιες και ζουμερές. Η εκπληκτική ιστορία της δημιουργίας του φαινομένου Rihanna: ένα έπος διάρκειας 8 ετών, 2 χωρών, ενός ροζ κανονιού και μιας γρήγορης προσευχής. Πάρε πρώτα μια γεύση από το promo video που δημιούργησαν οι άνθρωποι του περιοδικού, με υλικό από την άκρως sexy φωτογράφηση της τραγουδίστριας και με soundtrack το καινούριο της τραγούδι 'We Found Love'.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Έλα μωρή Rihanna..!!

Συγνώμη για τη γλώσσα που χρησιμοποιώ στον τίτλο, αλλά η κοπέλα είναι τόσο σέξι και απ'ότι φαίνεται και τόσο επιτυχημένη, που προκαλεί ενθουσιασμό (συν ότι δηλώνω μέλος του #RihannaNavy aka του φανατικού της κοινού).
Μπορεί στα προσωπικά της να βαρέθηκε να είναι single και να το παραδέχεται κιόλας, αλλά ας κάνει το σταυρό της που τουλάχιστον τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο! Για να καταλάβετε κι εσείς, κατάφερε να σπάσει ρεκόρ και μάλιστα, ρεκόρ που κατείχε η ίδια η pop queen Madonna! Δεν το λες και λίγο αυτό.

Καλύτερα να μασάς..!!

Μπορεί να είναι πολύ αγαπημένος ηθοποιός σχεδόν όλου του πλανήτη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον θα έπρεπε να μασάει και όχι να μιλάει.
Ο τρίτος κατά σειρά πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη (επισήμως σύμφωνα με λίστα του Glamour UK) Johnny Depp έδωσε συνέντευξη στο μεγάλο μηνιαίο περιοδικό Vanity Fair και εκεί έκανε μία μάλλον αρκούντως λανθασμένη και περίεργη σύγκριση. Παραλλήλισε λοιπόν,

Rock the Stage baby..!!

Κοίτα τώρα να δεις, πόσο περίεργα μουσικά φαινόμενα υπάρχουν τη σήμερον ημέρα.. Στα ίδια βραβεία που των υπηψηφιοτήτων ηγείται η Lady Gaga και την παρουσίαση έχει αναλάβει η Selena Gomez, στα ίδια αυτά βραβεία θα βρεθούν on stage οι Red Hot Chili Peppers!
Αν μου πεις ότι δεν τους ξέρεις, απλά δε θα σε πιστέψω, γιατί σίγουρα έχεις ακούσει έστω μία φορά στη ζωή σου το The Zephyr Song! Αν όχι όμως, πρώτον έφυγες να ανοίξεις καινούρια tab με youtube και δεύτερον, τσέκαρε wikipedia για να μάθεις περισσότερα.

Game Over..!!

Ήταν ένα από εκείνα τα ζευγάρια που έδιναν σε εμάς τις υπόλοιπες την ελπίδα ότι να χτυπήσεις έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα και να είσαι ευτυχισμένη μαζί του δεν αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, αλλά τελικά, έπεσαν οι τίτλοι τέλους και σε αυτή την περίπτωση.
Πολυσηζητημένοι οι Blake Lively και Leonardo DiCaprio και τελικά μάλλον τα γλωσσόφαγαν τα παιδιά, γιατί ήρθαν και χώρισαν οι δρόμοι τους. Επισήμως κιόλας, δεν είναι απλές φήμες, μιας και οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεών τους βγήκαν και δήλωσαν ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή τέλος τα δύο αυτά πιτσουνάκια.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τι να περιμένεις τον Οκτώβριο - Ζώδια 2011



Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις τον Οκτώβριο. 
 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver