Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Colourful cocktails

Kαμιά φορά βαριέσαι να βγεις έξω και θα προτιμούσες να κάτσεις σπίτι και να δοκιμάσεις την τύχη σου σε σπιτικά cocktails. Εγώ είμαι εδώ, μαζί με το google και σου παρουσιάζουμε κάποια χρωματιστά και άκρως δροσιστικά cocktails που μπορείς να φτιάξεις σπίτι, μπας και γλυτώσεις κανα λεφτό τώρα στο τέλος του καλοκαιριού.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Στου twitter την αυλή..

Εν εξελίξει βρίσκεται φοβερό φαινόμενο το οποίο ξεκίνησε η διάσημη τηλεοπτική παρουσία παύλα τυφώνας Κατ(ε)ρίνα Ζαρίφη! Έχουμε λοιπόν να βλέπουμε όλο το βράδυ στο timeline μας twitter διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Η φαντασία των Ελλήνων τουϊτεράδων πάει κι έρχεται και γι' αυτό είπα να μαζέψω εδώ μερικά πετυχημένα τουίτς που διάβασα και είπα "βρε τον μπαγάσα/βρε την άτιμη,τι σκέφτηκε πάλι?!".

* Η ίδια η Κατερίνα κατ' αρχάς έδωσε τις καλύτερες ιδέες -- > 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τι να περιμένεις το Σεπτέμβριο - Ζώδια 2011

Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις το Σεπτέμβριο. 


Keeping Up With The Kardashians...

Ωραία σου είπε η Atha ότι χτες παντρεύτηκε η Kim Kardashian. Την ξέρεις είμαι σίγουρη, αλλά όταν κάτσεις να σκεφτείς γιατί είναι διάσημη αυτή  και οι αδερφές τις, απλά κολλάς! Σκέφτεσαι, και ξανασκέφτεσαι αλλά και πάλι τίποτα. Μη σκας εγώ είμαι εδώ και θα σου πω γιατί είναι τόσο μεγάλο όνομα και να κάνεις μόστρα στους φίλους σου. 

Happily Ever After..

Ας ελπίσουμε πως έτσι θα είναι η ζωή της Kim Kardashian τώρα που πλέον και επισήμως έγινε Mrs.Humphries.
Η της πάσης γνωστή κληρονόμος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας χθες και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με τον αγαπημένο της και μπασκετμπολίστα Kris Humphries (καλά υποθέτεις, της σκάει τουλάχιστον 1,5 με 2 κεφάλια, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας τώρα). Η τελετή σύμφωνα με όσους βρέθηκαν εκεί αλλά και με τα gossip πηγαδάκια που ασχολούνται με το θέμα, ήταν πραγματικά παραμυθένια και όπως ακριβώς την ονειρευόταν η Kim.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Harry Potter - όσα δεν ξέρατε για τους ηθοποιούς (part 2)

Πάρτε και τη συνέχεια του post για το cast του Harry Potter. Εδώ παρουσιάζοντε οι κακοι του επικού αυτού φαινομένου. Tom Felton, Ralph Fiennes, Allan Rickman. Enjoy!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Harry Potter - όσα δεν ξέρατε για τους ηθοποιούς (part 1)

Ο Harry Potter, το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε τον κύκλο του. Πολέμησε τον Voldemort σε μια τελική μάχη στο Hogwarts και φυσικά βγήκε νικητής. Μια γενιά ολόκληρη μεγάλωσε με τον νεαρό μάγο και όλοι στεναχωρήθηκαν που έφτασε στο τέλος της, η ιστορία του. Προς τιμή λοιπόν μιας δεκαετίας και κάτι παραπάνω, αποφάσισα να κάνω μια μικρή έρευνα. Ανακάλυψα πράγματα που ίσως γνωρίζατε και πράγματα που θα σας ξαφνιάσουν. Επειδή το cast  είναι μεγάλο το αφιέρωμα θα κοπεί σε parts. Και ας ξεκινήσω με κεντρικό τρίο, Harry, Hermione, Ron.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πωλήσεις των sex toys θα ισοφαρίσουν αυτές των smartphones.


Ποίος θα το πίστευε ότι είμαστε τόσο απελευθερωμένο είδος; Νέα έρευνα δείχνει, ότι μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, οι πωλήσεις των sex toys θα φτάσουν τα 400 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι πωλήσεις των sex toys θα ισοφαρίσουν, και πιθανών να ξεπεράσουν, τις πωλήσεις των smartphones. Στην έρευνα, με όνομα Γυναίκες, Sex και Ψώνια, ερευνητές βρήκαν μια δυνατή επιθυμία των γυναικών να αγοράζουν πράγματα που βοηθούν τις σεξουαλικές τους ζωές, με μερικές από αυτές, που λαμβάνουν μεγαλύτερους μισθούς, να ξοδεύουν ακόμα και 200 Αγγλικές λίρες το χρόνο σε 'παιχνίδια'.

Η έρευνα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι,

Πήρε ψηλά τον αμανέ..

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει στην περίπτωση της Jennifer Lopez, για την οποία κυκλοφόρησε μία διόλου θετική φήμη.
Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές που τη ζουν σχεδόν επί καθημερινής βάσεως, η Jennifer συμπεριφέρεται ως η απόλυτη diva στα γυρίσματα της καινούριας της ταινίας What To Expect When You're Expecting (μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του γνωστού best-seller περί εγκυμοσύνης), στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί με την Cameron Diaz και πολλά ανερχόμενα ονόματα της διεθνούς showbiz.
Η star κοιτάζει όλο το επιτελείο αφ' υψηλού και αποφεύγει ή καλύτερα, δεν καταδέχεται να μιλήσει με κανέναν face to face και τα πάντα περνάνε μέσα από υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και πάει λέγοντας. Φαντάσου δηλαδή να θέλει ο στυλίστας να της πει ότι χρειάζεται να δοκιμάσει ένα φόρεμα και να χρειάζεται ο άνθρωπος να μιλήσει πρώτα με managers για να πάρει τον ωραίο (και μεγάλο, κακά τα ψέματα) ποπουδάκο της η Lopez και να βρουν από κοινού τι θα φορέσει στην επόμενη σκηνή. Δράμα για το στυλίστα, δράμα σου λέω!
Τώρα βέβαια εγώ θέλω, πραγματικά θέλω (επειδή είμαι και καλός άνθρωπος πάνω απ' όλα) να της δώσω ένα ελαφρυντικό, γιατί κι αυτή μόλις χώρισε, αλλά οι μέχρι τώρα δηλώσεις της, δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω αυτό το επιχείρημα, μιας και η Λατίνα σταρ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αφήνει να εννοηθεί ή  το λέει ξεκάθαρα ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έτοιμη να κάνει μία καινούρια αρχή στη ζωή της, ότι επιτέλους είναι και αισθάνεται ελεύθερη κτλ κτλ κτλ.
Αφού δεν μπορώ λοιπόν να βρω ελαφρυντικό, θα πω το πολύ απλό..Καλή μου Jennifer ξεκαβάλα λίγο από το καλάμι, σε κανέναν celebrity ποτέ δεν έκανε καλό!


xoxo
Atha ^_^

Τι θα γίνει καλή μου Jen..?

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Η κατάσταση με την Jennifer Aniston έχει καταντήσει κάπως έτσι.
Από τότε που χώρισε με τον Brad Pitt της έχουν χρεώσει ααααάπειρες σχέσεις, με κάθε τύπο άνδρα εκ των οποίων, καμία φυσικά δεν έχει ευδοκιμήσει για ένα σεβαστό χρονικό περιθώριο, ώστε να μπορούμε να πούμε κι εμείς, ότι επιτέλους η Jennifer κατάφερε να προχωρήσει στη ζωή της και να ξεφύγει από την "κατάρα των αποτυχημένων σχέσεων" (το παθαίνουμε κι εμείς οι απλές θνητές, αλλά το καλό είναι ότι δεν έχουμε τα media πάνω από το κεφάλι μας).
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν,

Δείξε μου το άγγιγμα του, να σου πω ποίος είναι...

Υπάρχουν δύο τρόποι να μάθεις τι του αρέσει στο κρεβάτι και πως βλέπει τη σχέση σας. Ο πρώτος, και άκρως τρομακτικός, είναι το πασίγνωστο "θέλω να μιλήσουμε". Ο δεύτερος ρωτάς αγαπητή αναγνώστρια; Ο δεύτερος λοιπόν είναι ο τρόπος που σε αγγίζει!  Πάμε λοιπόν να τους δούμε και να τους αναλύσουμε έναν-έναν.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τι καινούριο έχετε εκεί στο CW;

Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε τις πρεμιέρες Αμερικανικών σειρών. Άλλες συνεχίζονται, άλλες κάνουν την τελευταία υπόκλιση και άλλες κάνουν το ντεμπούτο τους. Δεν θα μπω στη διαδικασία να που παραθέσω λίστα με αυτές που βλέπουμε με την Atha, και πόσο μάλλον εγώ, γιατί θα πάρει όλο το post. Anyway, αποφάσισα να σε ενημερώσω για τις νέες εισόδους στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της τηλεόρασης στις ΗΠΑ, σε ένα κανάλι που έχω πραγματικά αδυναμία,και όπως είπε και η Atha, #peste_na_me_fate, το CW.


Ας ξεκινήσω όμως με τη λίστα των σειρών που θα συνεχίζονται. Πρώτο και καλύτερο, το πλέον δυνατό χαρτί του CW, The Vampire Diaries, που μπαίνει δυναμικά στην 3η του season. Από κει και πέρα οι σειρές που ακολουθούν, έχουν χάσει την παλιά αίγλη τους. Gossip Girl, που έχει κάνει μεγάλο ποσοστό τηλεθεατών να παρακαλάνε να κοπεί, το Supernatural, το οποίο είχε κερδίσει σε ψηφοφορία για την πιο αγαπημένη σειρά, που θα έμπαινε σαν πρωτοσέλιδο στο περιοδικό TV Guide. Το καινούριο 90210 και η Nikita στις 4η και 2η seasons αντίστοιχα και τέλος το One Tree Hill που θα είναι mid-season αντικαταστάτης και θα μπει στην 9η και τελευταία του season.

Σε αυτές λοιπόν τις σειρές (καθώς και σε κάποια reality shows) έρχονται να προστεθούν τα

She's living a Teenage Dream..

Η Katy Perry όπως φαίνεται απέκτησε άλλον έναν λόγο να είναι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα καριέρα της, αφού κατάφερε κάτι που μόνο ο MIchael Jackson είχε πετύχει στο παρελθόν.

Για να καταλάβεις τι συμβαίνει, η Katy είναι η πρώτη γυναίκα solo τραγουδίστρια που κατάφερε να μπει στο US Hot 100 με 5 singles από το ίδιο studio album. Το λες και μεγάλο κατόρθωμα, μην το παίρνεις ελαφρά τη καρδία. Δούλεψε πολύ και σκληρά, ανέβηκε στην εκτίμηση και την αγάπη του κοινού παγκοσμίως και τώρα ήρθε η ώρα να θερίσει τους καρπούς των προσπαθειών της.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη,

Welcome on Bieber Street..

Από τότε που αυτός ο teenager εμφανίστηκε στη διεθνή μουσική σκηνή έχει χυθεί άπειρο μελάνι, έχουν γραφτεί πάρα πολλά άρθρα, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό fan club (aka Beliebers) και είναι πολλοί εκείνοι που, κάπου μεταξύ αστείου και σοβαρού, εύχονται ο Bieber να μπει στο κλαμπ των 27, ξέρεις, σε αυτό που προσφάτως και δυστυχώς για όλους μας μπήκε και η Amy Winehouse.

Οι fans του όμως του είναι πάρα πολύ πιστοί, φαίνεται εξάλλου και από τους followers στο twitter του ( http://twitter.com/#!/justinbieber ) και από τους fans στο facebook ( http://www.facebook.com/JustinBieber ).

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Fashion It Is ;)

Εάν είσαι ανήσυχο πνεύμα περί μόδας, αν σου αρέσει να ψάχνεσαι, να κοιτάς νέα πράγματα, να εξερευνείς λίγο τις τάσεις, έχω να σου προτείνω 3 πολύ καλά sites. Μέσα από αυτά μπορείς να κοιτάς διάφορα looks και, γιατί όχι, να παίρνεις ιδέες και να τις εφαρμόζεις στο δικό σου στυλ. Let's get inside the fashion world λοιπόν ;)

IS Foundation – Γίνε και εσύ μέλος!

Ian Somerhalder. Κάπου το έχεις ακούσει αυτό το όνομα σωστά; Όχι;! Τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει το LOST (ναι την τηλεοπτική σειρά) ή το πιο καινούριο, The Vampire Diaries. Ούτε;! O Ian λοιπόν, ήταν στο LOST, στο ρόλο του Boone Carlyle και το Vampire Diaries στο ρόλο του Damon Salvatore! Όπως και να’χει, πάρε μια φωτογραφία για να ξέρεις για ποίον μιλάμε!

You and I by Lady Gaga..

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή σε περίπτωση που κάποιος εκεί έξω δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την καριέρα της Lady Gaga..

Το δεύτερο studio album της ονομάζεται Born This Way, ήταν πολυαναμενόμενο και κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 2011. Είναι η πιο ιδιαίτερη δισκογραφική δουλειά που έχει δώσει στο κοινό της μέχρι στιγμής η Mother Monster, καθώς συνδυάζει στοιχεία όπερας, heavy metal, disco και rock and roll. Έχει φτάσει ήδη στο νούμερο ένα πολλών charts παγκοσμίως και έχει γίνει σε αρκετές χώρες μέχρι και τρεις φορές πλατινένιο.

Τέταρτο single από αυτόν το δίσκο είναι το τραγούδι You And I και όπως είχε υποσχεθεί η pop star σε όλα τα απανταχού φανατικά Little Monsters, το 1000ο tweet της (http://twitter.com/#!/ladygaga) ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα του αντίστοιχου music video.
Όπως όλα τα μουσικά βίντεο της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας,

Sex and the City - Season 7;


Πριν το Gossip Girl και το Lipstick Jungle, μια ήταν η βασίλισσα στις female-centric σειρές. Hello Sex and the City! Με 6 seasons, 2 ταινίες, 4 γάμους, 3 παιδιά και πολλά Cosmopolitan στο βιογραφικό της, η σειρά έγινε must see και "Ευαγγέλιο" για όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο. Και ως είθισται σε τέτοια φαινόμενα, τις τριγυρίζουν πάντα φήμες!

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν οι φήμες ότι,

Start SPARCKLING!

Για αρχή,πρέπει να πούμε τα απολύτως βασικά,σωστά?Ας συστηθούμε λοιπόν!

Αυτό το blog ανήκει στην Ele και την Atha. Μας λες και τρελά νιάτα,αλλά αυτός ο τίτλος δεν μας πειράζει. Σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αυτό το blog, γιατί θέλουμε να συγκεντρώσουμε σε ένα σημείο όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν και όλα αυτά  με τα οποία ασχολούμαστε μέρα και νύχτα. Η καθεμία έχει και τα γούστα της,θα τα καταλάβετε όσο περνάει ο καιρός,οπότε σίγουρα θα υπάρχει ποικιλία σε θέματα και απόψεις.

Ελπίζουμε η προσπάθεια μας αυτή να έχει απήχηση. Σας προειδοποιούμε όμως ότι δε θα λείπει η τρέλα,το νάζι,τα καυστικά σχόλια,οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις,με την καλή έννοια πάντα! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες με αυτή την κίνηση κι ελπίζουμε τον ενθουσιασμό μας να τον μοιραστούμε μαζί σας.Υποσχόμαστε πολλά posts και σωστή ενημέρωση. Περιμένουμε τις κριτικές και τα σχόλιά σας.

Yours truly :)


 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver