Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Not so Happily Ever After...


για την Kim Kardashian, που σήμερα το πρωί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου (αντίγραφο του οπίου μπορείς να βρεις εδώ, http://tmz.vo.llnwd.net/o28/newsdesk/tmz_documents/1031_kim.pdf ) από τον μόλις 72 ημερών σύζυγο της. Τον Αύγουστο σας είχε πει η Atha για τον βασιλικού μεγέθους γάμο της socialite και του μπασκετμπολίστα. 

Το αγόρι της ημέρας...

Καινούρια στήλη, καθημερινή θέλω να σου αναφέρω, και μόνο για σένα αγαπητή αναγνώστρια. Μπήκαν τα κρύα, και είτε έχεις είτε δεν έχεις κάποιον να σε ζεστάνει, έρχομαι εγώ να σου δώσω τη λύση βρε. Εντάξει τα δικά μου γούστα μπορεί να μην συμπίπτουν με τα δικά σου, αλλά έχεις τη δυνατότητα να με ενημερώσεις και εγώ πολύ απλά να σου παραχωρήσω τη δόση σου.

Σημάδια πως ακόμη δεν ξεπέρασε την πρώην του!


Είσαι έτοιμη για το πρώτο ραντεβού μαζί με τον γοητευτικό άνδρα που γνώρισες, ενώ μαθαίνεις πως ο χωρισμός από την τελευταία του σχέση είναι πρόσφατος ή πως έχει πληγωθεί πολύ από εκείνην και στο μυαλό σου ήδη ανησυχείς. Υπάρχουν σημάδια που εύκολα θα καταλάβεις αν την έχει ξεπεράσει ή αν είσαι απλά είσαι η αναπληρωματική.

Ποιοι είναι πιο άπιστοι; Οι άνδρες ή οι γυναίκες;


Οι άνδρες ή οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπής στην απιστία; Έρευνα που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ έχει δείξει ότι άνδρες τα εισοδήματα των οποίων είναι μικρότερα από των συντρόφων τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να οδηγηθούν στην απιστία.

Τι να περιμένεις το Νοέμβριο - Ζώδια 2011

                                

Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις το Νοέμβριο.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...


Έλα πάλι εδώ είμαι. Με χάσατε για καμιά βδομαδούλα, αλλά επέστρεψα δριμύτερη! Ναι, ναι πάλι για sex θα σας μιλήσω, αλλά τα παράπονα σας στην Atha, αυτή μου έδωσε την ιδέα και το θέμα.

Τελικά, δεν είμαστε μόνο εμείς οι γυναίκες που ψάχνουμε στο internet για να καταλάβουμε τι θέλετε και τι σκέφτεστε. Το κάνετε και εσείς κουφαλίτσες! (Καλέ ντε, μην τσαντίζεστε, μια οικογένεια είμαστε και άλλωστε δεν σας είπα καμπούριδες!) Πέσαμε σε ένα άρθρο, που βρήκε μια έρευνα, που έχει να κάνει με το ερωτικό προφίλ της Ελληνίδας. Η έρευνα προήλθε από περιοδικό, το οποίο δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο προωθήθηκε σε Ελληνίδες. Κατά πόσο οι απαντήσεις δόθηκαν, όπως ακριβώς φαίνονται παρακάτω, δεν είμαστε ούτε εμείς σίγουρες, ούτε αυτοί που δώσανε το θέμα πριν από εμάς. Τώρα αν έχετε κάποια απορία, 2 γυναίκες είμαστε εδώ, ρωτήστε και κάποια θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει! The results are in, και πάμε να δούμε τι απάντησαν.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ό,τι πιο κουλό...


Μια λίστα με τις πιο άκυρες ερωτήσεις και τις ακόμα πιο άκυρες απαντήσεις. Τα λόγια είναι περιττά...

Πες μου τη στάση σου να σου ποίος είσαι.


Ναι, ναι το ξέρω τι θα πεις. Όλο για sex σου μιλάω τις τελευταίες μέρες. Έλα όμως, μη το κάνουμε μεγάλο θέμα τώρα, άλλωστε δεν σε χαλάει κιόλας! Αφού το sex είναι συνέχεια στο μυαλό μας, αντρών γυναικών. Δεν έχει να κάνει με το πόσο συχνά κάνετε sex εσείς οι άνδρες, αλλά το πως το κάνετε για να δείτε τι τύπος άνδρα είστε. Κάποιοι από εσάς το θέλετε γρήγορο και σκληρό (you know, animal sex) ενώ κάποιοι άλλοι αργό και ρομαντικό. Άλλοι θέλουν να κρέμονται από τα ταβάνια (spider-man style) και άλλοι γουστάρουν sex σε αμάξια και πάρκα. Για τους πιο κλασσικούς άντρες πάλι, ιδανικό sex κάνεις μέσα σε αυτοκίνητο της Formula 1. Σκέψου λοιπόν, την αγαπημένη σου στάση και τσέκαρε τη λίστα πιο κάτω για να μάθεις ποίος είσαι...

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

A Good Day to...


...Die Hard! Έτσι τελικά θα ονομάζεται τη πέμπτη ταινία του έπους με κεντρικό πρωταγωνιστή τον John McClane, ρόλο που εκτόξευσε την καριέρα του Bruce Willis στη δεκαετία του '80.

Sex-έρευνες!


Ξέρω, είναι πρωί ακόμα, και πιθανόν να μην έχεις πιει καφέ ακόμα, αλλά βρε κουτό, έτσι θα ξεκινήσει δυναμικά η μέρα σου. Άσε που μπορεί να σου δώσω ιδέες για το βράδυ σου. Ψάχνοντας για καμιά ενδιαφέρουσα ιστορία να σου πω, που λες, έπεσε το μάτι μου πάνω σε κάτι έρευνες για το sex. Αποφάσισα λοιπόν να ενημερώσω και εσένα. Πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Selene is back...


H Kate Beckinsale επιστρέφει στο δυναμικό ρόλο της βαρμπιρο-σεξοβόμβας Selene, στο Underworld Awakening. Το θυμάσαι το Underworld; Ε λοιπόν πριν τα χαζο-μοντέρνα, discoball vampires και τους γλυκο-αγκαλίτσες werewolves, το Underworld, μας είχε συστήσει στην sexy πλευρά των 2 μύθων, με ένα αποτέλεσμα όλο περιπέτεια, εφέ, δυναμικότητα και  πάνω απ'όλα πολύ ξύλο! 

Τι παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες;

Μιας και χθες επισκέφτηκα τα Ster Cinemas εδώ στην πόλη μου, για να δω το Midnight in Paris, είπα να τσεκάρω τι παίζει αυτή την εβδομάδα, να ξέρεις τις επιλογές σου βρε παιδί μου. Και επειδή έχω και όρεξη, δεν θα σου πω απλά ποίες παίζουν, αλλά θα σου δώσω μια περιγραφή και ένα trailer μαζί για να είσαι πλήρως ενημερωμένος!

Πάμε Euro ΤΩΡΑ!

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, από χθες το βράδυ, βρίσκεται όχι μόνο στην τελική φάση του Euro 2012 αλλά και στον έβδομο ουρανό. Το 2-1 επί της Γεωργίας, σκορ ανατροπής μιας και είχε βρεθεί πίσω από το 19ο λεπτό του αγώνα, έδωσε το εισιτήριο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (που λένε και στα δελτία ειδήσεων), για τρίτη συνεχόμενη φορά. Μεγάλο επίτευγμα, το αήττητο σε όλους τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Women and the porn.


Τι θα σκεφτόσουν αν ανακάλυπτες ότι η φίλη σου απολαμβάνει να βλέπει μόνη της πορνό; Θα σου άρεσε; Θα σε πείραζε; Ή θα σε άφηνε αδιάφορο; Πήρανε σβάρνα τους δρόμους λοιπόν, κάτι δημοσιογράφοι και αρχίσανε να ρωτάνε τον ανυποψίαστο αντρικό πληθυσμό. Πάρε μια λίστα με μερικές από τις απαντήσεις.

Anne Hathaway vs Catwoman, σημειώσατε διπλό.



Άλλαξε τρόπο ζωής η Anne Hathaway για τις ανάγκες του νέου της ρόλου Catwoman στην ταινία The Dark Knight Rises.

«Έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου για να χωρέσω στο κοστούμι. Χρειάζεται μεγάλο κίνητρο για να κάνεις τόση προσπάθεια. Έχω στερηθεί αρκετά και ήδη σκέφτομαι την στιγμή που θα τελειώσουν τα γυρίσματα και θα ξεκινήσω πάλι τις κραιπάλες. Κάνω βαράκια και σκέφτομαι: Τούρτα! Κρασί! Σπρέι μαυρίσματος!» είπε η ηθοποιός, κάνοντας αναφορά και στην ταινία The Devil Wears Prada, στην οποία έμαθε να τρέχει με τακούνια, κάτι που θα την βοηθήσει και στο νέο της ρόλο.

Καλή μου Anne,

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Esquire's Sexiest Woman Alive 2011

Το Esquire το ξέρεις. Ναι ντε, το περιοδικό. Είναι από τα πιο γνωστά και αγαπημένα αντρικά περιοδικά, που διαβάζεται άνετα και από εμάς τις γυναίκες. Ειδικά όταν έχουν στο εξώφυλλο τύπους σαν τον Ryan Gosling. Στο θέμα μας όμως, διότι έχουμε και πολλά να πούμε. Οκτώβρης ο μήνας αλλά το Esquire που λες, αποφάσισε να ανακοινώσει την Πιο Sexy Γυναίκα Alive, που φυσικά δεν είναι άλλη από την τιτανομεγιστοτεράστια Rihanna. Ναι ναι ξέρω, σου μίλησε η Atha για τη Rihanna στο προηγούμενο άρθρο, αλλά πίστεψε με, θες να διαβάσεις τι έχω να πω. Και κυρίως να δεις τι φωτογραφίες έχω να βάλω. Βέβαια το τεύχος στο οποίο θα δημοσιευθεί η φωτογράφηση και το άρθρο είναι του Νοεμβρίου, αλλά επειδή είμαστε αστέρια εδώ στο Sparkles, σου έχουμε τις φωτογραφίες φρέσκιες και ζουμερές. Η εκπληκτική ιστορία της δημιουργίας του φαινομένου Rihanna: ένα έπος διάρκειας 8 ετών, 2 χωρών, ενός ροζ κανονιού και μιας γρήγορης προσευχής. Πάρε πρώτα μια γεύση από το promo video που δημιούργησαν οι άνθρωποι του περιοδικού, με υλικό από την άκρως sexy φωτογράφηση της τραγουδίστριας και με soundtrack το καινούριο της τραγούδι 'We Found Love'.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Έλα μωρή Rihanna..!!

Συγνώμη για τη γλώσσα που χρησιμοποιώ στον τίτλο, αλλά η κοπέλα είναι τόσο σέξι και απ'ότι φαίνεται και τόσο επιτυχημένη, που προκαλεί ενθουσιασμό (συν ότι δηλώνω μέλος του #RihannaNavy aka του φανατικού της κοινού).
Μπορεί στα προσωπικά της να βαρέθηκε να είναι single και να το παραδέχεται κιόλας, αλλά ας κάνει το σταυρό της που τουλάχιστον τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο! Για να καταλάβετε κι εσείς, κατάφερε να σπάσει ρεκόρ και μάλιστα, ρεκόρ που κατείχε η ίδια η pop queen Madonna! Δεν το λες και λίγο αυτό.

Καλύτερα να μασάς..!!

Μπορεί να είναι πολύ αγαπημένος ηθοποιός σχεδόν όλου του πλανήτη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον θα έπρεπε να μασάει και όχι να μιλάει.
Ο τρίτος κατά σειρά πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη (επισήμως σύμφωνα με λίστα του Glamour UK) Johnny Depp έδωσε συνέντευξη στο μεγάλο μηνιαίο περιοδικό Vanity Fair και εκεί έκανε μία μάλλον αρκούντως λανθασμένη και περίεργη σύγκριση. Παραλλήλισε λοιπόν,

Rock the Stage baby..!!

Κοίτα τώρα να δεις, πόσο περίεργα μουσικά φαινόμενα υπάρχουν τη σήμερον ημέρα.. Στα ίδια βραβεία που των υπηψηφιοτήτων ηγείται η Lady Gaga και την παρουσίαση έχει αναλάβει η Selena Gomez, στα ίδια αυτά βραβεία θα βρεθούν on stage οι Red Hot Chili Peppers!
Αν μου πεις ότι δεν τους ξέρεις, απλά δε θα σε πιστέψω, γιατί σίγουρα έχεις ακούσει έστω μία φορά στη ζωή σου το The Zephyr Song! Αν όχι όμως, πρώτον έφυγες να ανοίξεις καινούρια tab με youtube και δεύτερον, τσέκαρε wikipedia για να μάθεις περισσότερα.

Game Over..!!

Ήταν ένα από εκείνα τα ζευγάρια που έδιναν σε εμάς τις υπόλοιπες την ελπίδα ότι να χτυπήσεις έναν μεγαλύτερο σε ηλικία άνδρα και να είσαι ευτυχισμένη μαζί του δεν αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, αλλά τελικά, έπεσαν οι τίτλοι τέλους και σε αυτή την περίπτωση.
Πολυσηζητημένοι οι Blake Lively και Leonardo DiCaprio και τελικά μάλλον τα γλωσσόφαγαν τα παιδιά, γιατί ήρθαν και χώρισαν οι δρόμοι τους. Επισήμως κιόλας, δεν είναι απλές φήμες, μιας και οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεών τους βγήκαν και δήλωσαν ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή τέλος τα δύο αυτά πιτσουνάκια.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τι να περιμένεις τον Οκτώβριο - Ζώδια 2011



Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις τον Οκτώβριο. 

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

And the Emmy winner is....

Ναι σας λείψαμε, αλλά μπλέξαμε και δεν θα μας πιστέψετε τι πάθαμε ακόμα και αν σας πούμε! Έχω υλικό για άρθα, και είναι να μην πάρω φόρα εγώ, αλλά είπα για αρχή, μιας και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είχαμε τα Primetime Emmy Awards, να σας δώσω τη λίστα με τους νικητές. Να έχετε βρε παιδί μου και εσείς κάτι να χαζεύετε, μέχρι να'ρθούν πιο ενδιαφέροντα άρθρα.



Έχουμε και λέμε λοιπόν, το Modern Family τα πήρε όλα και έφυγε. Το Friday Night Lights, στην τελευταία του season παίρνει μαζεμένη αγάπη 5 χρόνων. Και η Melissa McCarthy για το Bridesmaids, erm, για το Mike & Molly ήθελα να πω. Θα την θυμάστε μωρέ, ήταν η Sookie του Gilmore Girls και παρεμπιπτόντως, είναι και ξαδέρφη της Jenny McCarthy!

Οι νικητές: 

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Colourful cocktails

Kαμιά φορά βαριέσαι να βγεις έξω και θα προτιμούσες να κάτσεις σπίτι και να δοκιμάσεις την τύχη σου σε σπιτικά cocktails. Εγώ είμαι εδώ, μαζί με το google και σου παρουσιάζουμε κάποια χρωματιστά και άκρως δροσιστικά cocktails που μπορείς να φτιάξεις σπίτι, μπας και γλυτώσεις κανα λεφτό τώρα στο τέλος του καλοκαιριού.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Στου twitter την αυλή..

Εν εξελίξει βρίσκεται φοβερό φαινόμενο το οποίο ξεκίνησε η διάσημη τηλεοπτική παρουσία παύλα τυφώνας Κατ(ε)ρίνα Ζαρίφη! Έχουμε λοιπόν να βλέπουμε όλο το βράδυ στο timeline μας twitter διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Η φαντασία των Ελλήνων τουϊτεράδων πάει κι έρχεται και γι' αυτό είπα να μαζέψω εδώ μερικά πετυχημένα τουίτς που διάβασα και είπα "βρε τον μπαγάσα/βρε την άτιμη,τι σκέφτηκε πάλι?!".

* Η ίδια η Κατερίνα κατ' αρχάς έδωσε τις καλύτερες ιδέες -- > 

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τι να περιμένεις το Σεπτέμβριο - Ζώδια 2011

Ρίξε μια ματιά για να μάθεις τι να περιμένεις και τι να προσέχεις το Σεπτέμβριο. 


Keeping Up With The Kardashians...

Ωραία σου είπε η Atha ότι χτες παντρεύτηκε η Kim Kardashian. Την ξέρεις είμαι σίγουρη, αλλά όταν κάτσεις να σκεφτείς γιατί είναι διάσημη αυτή  και οι αδερφές τις, απλά κολλάς! Σκέφτεσαι, και ξανασκέφτεσαι αλλά και πάλι τίποτα. Μη σκας εγώ είμαι εδώ και θα σου πω γιατί είναι τόσο μεγάλο όνομα και να κάνεις μόστρα στους φίλους σου. 

Happily Ever After..

Ας ελπίσουμε πως έτσι θα είναι η ζωή της Kim Kardashian τώρα που πλέον και επισήμως έγινε Mrs.Humphries.
Η της πάσης γνωστή κληρονόμος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας χθες και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με τον αγαπημένο της και μπασκετμπολίστα Kris Humphries (καλά υποθέτεις, της σκάει τουλάχιστον 1,5 με 2 κεφάλια, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας τώρα). Η τελετή σύμφωνα με όσους βρέθηκαν εκεί αλλά και με τα gossip πηγαδάκια που ασχολούνται με το θέμα, ήταν πραγματικά παραμυθένια και όπως ακριβώς την ονειρευόταν η Kim.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Harry Potter - όσα δεν ξέρατε για τους ηθοποιούς (part 2)

Πάρτε και τη συνέχεια του post για το cast του Harry Potter. Εδώ παρουσιάζοντε οι κακοι του επικού αυτού φαινομένου. Tom Felton, Ralph Fiennes, Allan Rickman. Enjoy!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Harry Potter - όσα δεν ξέρατε για τους ηθοποιούς (part 1)

Ο Harry Potter, το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε τον κύκλο του. Πολέμησε τον Voldemort σε μια τελική μάχη στο Hogwarts και φυσικά βγήκε νικητής. Μια γενιά ολόκληρη μεγάλωσε με τον νεαρό μάγο και όλοι στεναχωρήθηκαν που έφτασε στο τέλος της, η ιστορία του. Προς τιμή λοιπόν μιας δεκαετίας και κάτι παραπάνω, αποφάσισα να κάνω μια μικρή έρευνα. Ανακάλυψα πράγματα που ίσως γνωρίζατε και πράγματα που θα σας ξαφνιάσουν. Επειδή το cast  είναι μεγάλο το αφιέρωμα θα κοπεί σε parts. Και ας ξεκινήσω με κεντρικό τρίο, Harry, Hermione, Ron.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Πωλήσεις των sex toys θα ισοφαρίσουν αυτές των smartphones.


Ποίος θα το πίστευε ότι είμαστε τόσο απελευθερωμένο είδος; Νέα έρευνα δείχνει, ότι μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, οι πωλήσεις των sex toys θα φτάσουν τα 400 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι πωλήσεις των sex toys θα ισοφαρίσουν, και πιθανών να ξεπεράσουν, τις πωλήσεις των smartphones. Στην έρευνα, με όνομα Γυναίκες, Sex και Ψώνια, ερευνητές βρήκαν μια δυνατή επιθυμία των γυναικών να αγοράζουν πράγματα που βοηθούν τις σεξουαλικές τους ζωές, με μερικές από αυτές, που λαμβάνουν μεγαλύτερους μισθούς, να ξοδεύουν ακόμα και 200 Αγγλικές λίρες το χρόνο σε 'παιχνίδια'.

Η έρευνα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι,

Πήρε ψηλά τον αμανέ..

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει στην περίπτωση της Jennifer Lopez, για την οποία κυκλοφόρησε μία διόλου θετική φήμη.
Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές που τη ζουν σχεδόν επί καθημερινής βάσεως, η Jennifer συμπεριφέρεται ως η απόλυτη diva στα γυρίσματα της καινούριας της ταινίας What To Expect When You're Expecting (μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του γνωστού best-seller περί εγκυμοσύνης), στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί με την Cameron Diaz και πολλά ανερχόμενα ονόματα της διεθνούς showbiz.
Η star κοιτάζει όλο το επιτελείο αφ' υψηλού και αποφεύγει ή καλύτερα, δεν καταδέχεται να μιλήσει με κανέναν face to face και τα πάντα περνάνε μέσα από υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και πάει λέγοντας. Φαντάσου δηλαδή να θέλει ο στυλίστας να της πει ότι χρειάζεται να δοκιμάσει ένα φόρεμα και να χρειάζεται ο άνθρωπος να μιλήσει πρώτα με managers για να πάρει τον ωραίο (και μεγάλο, κακά τα ψέματα) ποπουδάκο της η Lopez και να βρουν από κοινού τι θα φορέσει στην επόμενη σκηνή. Δράμα για το στυλίστα, δράμα σου λέω!
Τώρα βέβαια εγώ θέλω, πραγματικά θέλω (επειδή είμαι και καλός άνθρωπος πάνω απ' όλα) να της δώσω ένα ελαφρυντικό, γιατί κι αυτή μόλις χώρισε, αλλά οι μέχρι τώρα δηλώσεις της, δεν μου επιτρέπουν να χρησιμοποιήσω αυτό το επιχείρημα, μιας και η Λατίνα σταρ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αφήνει να εννοηθεί ή  το λέει ξεκάθαρα ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έτοιμη να κάνει μία καινούρια αρχή στη ζωή της, ότι επιτέλους είναι και αισθάνεται ελεύθερη κτλ κτλ κτλ.
Αφού δεν μπορώ λοιπόν να βρω ελαφρυντικό, θα πω το πολύ απλό..Καλή μου Jennifer ξεκαβάλα λίγο από το καλάμι, σε κανέναν celebrity ποτέ δεν έκανε καλό!


xoxo
Atha ^_^

Τι θα γίνει καλή μου Jen..?

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Η κατάσταση με την Jennifer Aniston έχει καταντήσει κάπως έτσι.
Από τότε που χώρισε με τον Brad Pitt της έχουν χρεώσει ααααάπειρες σχέσεις, με κάθε τύπο άνδρα εκ των οποίων, καμία φυσικά δεν έχει ευδοκιμήσει για ένα σεβαστό χρονικό περιθώριο, ώστε να μπορούμε να πούμε κι εμείς, ότι επιτέλους η Jennifer κατάφερε να προχωρήσει στη ζωή της και να ξεφύγει από την "κατάρα των αποτυχημένων σχέσεων" (το παθαίνουμε κι εμείς οι απλές θνητές, αλλά το καλό είναι ότι δεν έχουμε τα media πάνω από το κεφάλι μας).
Τον τελευταίο καιρό λοιπόν,

Δείξε μου το άγγιγμα του, να σου πω ποίος είναι...

Υπάρχουν δύο τρόποι να μάθεις τι του αρέσει στο κρεβάτι και πως βλέπει τη σχέση σας. Ο πρώτος, και άκρως τρομακτικός, είναι το πασίγνωστο "θέλω να μιλήσουμε". Ο δεύτερος ρωτάς αγαπητή αναγνώστρια; Ο δεύτερος λοιπόν είναι ο τρόπος που σε αγγίζει!  Πάμε λοιπόν να τους δούμε και να τους αναλύσουμε έναν-έναν.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τι καινούριο έχετε εκεί στο CW;

Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε τις πρεμιέρες Αμερικανικών σειρών. Άλλες συνεχίζονται, άλλες κάνουν την τελευταία υπόκλιση και άλλες κάνουν το ντεμπούτο τους. Δεν θα μπω στη διαδικασία να που παραθέσω λίστα με αυτές που βλέπουμε με την Atha, και πόσο μάλλον εγώ, γιατί θα πάρει όλο το post. Anyway, αποφάσισα να σε ενημερώσω για τις νέες εισόδους στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της τηλεόρασης στις ΗΠΑ, σε ένα κανάλι που έχω πραγματικά αδυναμία,και όπως είπε και η Atha, #peste_na_me_fate, το CW.


Ας ξεκινήσω όμως με τη λίστα των σειρών που θα συνεχίζονται. Πρώτο και καλύτερο, το πλέον δυνατό χαρτί του CW, The Vampire Diaries, που μπαίνει δυναμικά στην 3η του season. Από κει και πέρα οι σειρές που ακολουθούν, έχουν χάσει την παλιά αίγλη τους. Gossip Girl, που έχει κάνει μεγάλο ποσοστό τηλεθεατών να παρακαλάνε να κοπεί, το Supernatural, το οποίο είχε κερδίσει σε ψηφοφορία για την πιο αγαπημένη σειρά, που θα έμπαινε σαν πρωτοσέλιδο στο περιοδικό TV Guide. Το καινούριο 90210 και η Nikita στις 4η και 2η seasons αντίστοιχα και τέλος το One Tree Hill που θα είναι mid-season αντικαταστάτης και θα μπει στην 9η και τελευταία του season.

Σε αυτές λοιπόν τις σειρές (καθώς και σε κάποια reality shows) έρχονται να προστεθούν τα

She's living a Teenage Dream..

Η Katy Perry όπως φαίνεται απέκτησε άλλον έναν λόγο να είναι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα καριέρα της, αφού κατάφερε κάτι που μόνο ο MIchael Jackson είχε πετύχει στο παρελθόν.

Για να καταλάβεις τι συμβαίνει, η Katy είναι η πρώτη γυναίκα solo τραγουδίστρια που κατάφερε να μπει στο US Hot 100 με 5 singles από το ίδιο studio album. Το λες και μεγάλο κατόρθωμα, μην το παίρνεις ελαφρά τη καρδία. Δούλεψε πολύ και σκληρά, ανέβηκε στην εκτίμηση και την αγάπη του κοινού παγκοσμίως και τώρα ήρθε η ώρα να θερίσει τους καρπούς των προσπαθειών της.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη,

Welcome on Bieber Street..

Από τότε που αυτός ο teenager εμφανίστηκε στη διεθνή μουσική σκηνή έχει χυθεί άπειρο μελάνι, έχουν γραφτεί πάρα πολλά άρθρα, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό fan club (aka Beliebers) και είναι πολλοί εκείνοι που, κάπου μεταξύ αστείου και σοβαρού, εύχονται ο Bieber να μπει στο κλαμπ των 27, ξέρεις, σε αυτό που προσφάτως και δυστυχώς για όλους μας μπήκε και η Amy Winehouse.

Οι fans του όμως του είναι πάρα πολύ πιστοί, φαίνεται εξάλλου και από τους followers στο twitter του ( http://twitter.com/#!/justinbieber ) και από τους fans στο facebook ( http://www.facebook.com/JustinBieber ).

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Fashion It Is ;)

Εάν είσαι ανήσυχο πνεύμα περί μόδας, αν σου αρέσει να ψάχνεσαι, να κοιτάς νέα πράγματα, να εξερευνείς λίγο τις τάσεις, έχω να σου προτείνω 3 πολύ καλά sites. Μέσα από αυτά μπορείς να κοιτάς διάφορα looks και, γιατί όχι, να παίρνεις ιδέες και να τις εφαρμόζεις στο δικό σου στυλ. Let's get inside the fashion world λοιπόν ;)

IS Foundation – Γίνε και εσύ μέλος!

Ian Somerhalder. Κάπου το έχεις ακούσει αυτό το όνομα σωστά; Όχι;! Τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει το LOST (ναι την τηλεοπτική σειρά) ή το πιο καινούριο, The Vampire Diaries. Ούτε;! O Ian λοιπόν, ήταν στο LOST, στο ρόλο του Boone Carlyle και το Vampire Diaries στο ρόλο του Damon Salvatore! Όπως και να’χει, πάρε μια φωτογραφία για να ξέρεις για ποίον μιλάμε!

You and I by Lady Gaga..

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή σε περίπτωση που κάποιος εκεί έξω δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την καριέρα της Lady Gaga..

Το δεύτερο studio album της ονομάζεται Born This Way, ήταν πολυαναμενόμενο και κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 2011. Είναι η πιο ιδιαίτερη δισκογραφική δουλειά που έχει δώσει στο κοινό της μέχρι στιγμής η Mother Monster, καθώς συνδυάζει στοιχεία όπερας, heavy metal, disco και rock and roll. Έχει φτάσει ήδη στο νούμερο ένα πολλών charts παγκοσμίως και έχει γίνει σε αρκετές χώρες μέχρι και τρεις φορές πλατινένιο.

Τέταρτο single από αυτόν το δίσκο είναι το τραγούδι You And I και όπως είχε υποσχεθεί η pop star σε όλα τα απανταχού φανατικά Little Monsters, το 1000ο tweet της (http://twitter.com/#!/ladygaga) ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα του αντίστοιχου music video.
Όπως όλα τα μουσικά βίντεο της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδας,

Sex and the City - Season 7;


Πριν το Gossip Girl και το Lipstick Jungle, μια ήταν η βασίλισσα στις female-centric σειρές. Hello Sex and the City! Με 6 seasons, 2 ταινίες, 4 γάμους, 3 παιδιά και πολλά Cosmopolitan στο βιογραφικό της, η σειρά έγινε must see και "Ευαγγέλιο" για όλες τις γυναίκες ανά τον κόσμο. Και ως είθισται σε τέτοια φαινόμενα, τις τριγυρίζουν πάντα φήμες!

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν οι φήμες ότι,

Start SPARCKLING!

Για αρχή,πρέπει να πούμε τα απολύτως βασικά,σωστά?Ας συστηθούμε λοιπόν!

Αυτό το blog ανήκει στην Ele και την Atha. Μας λες και τρελά νιάτα,αλλά αυτός ο τίτλος δεν μας πειράζει. Σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αυτό το blog, γιατί θέλουμε να συγκεντρώσουμε σε ένα σημείο όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν και όλα αυτά  με τα οποία ασχολούμαστε μέρα και νύχτα. Η καθεμία έχει και τα γούστα της,θα τα καταλάβετε όσο περνάει ο καιρός,οπότε σίγουρα θα υπάρχει ποικιλία σε θέματα και απόψεις.

Ελπίζουμε η προσπάθεια μας αυτή να έχει απήχηση. Σας προειδοποιούμε όμως ότι δε θα λείπει η τρέλα,το νάζι,τα καυστικά σχόλια,οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις,με την καλή έννοια πάντα! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες με αυτή την κίνηση κι ελπίζουμε τον ενθουσιασμό μας να τον μοιραστούμε μαζί σας.Υποσχόμαστε πολλά posts και σωστή ενημέρωση. Περιμένουμε τις κριτικές και τα σχόλιά σας.

Yours truly :)


 

Copyright © Sparkles. Template created by Volverene from Templates Block
WP by WP Themes Master | Price of Silver